Slim & Snel, op de fiets naar het werk!

Laat de auto staan en spaar voor geld en kortingen

‘Slim & Snel’-fietsers laten de auto staan en pakken de fiets naar hun werk. Zo beginnen ze de dag met een frisse start en fit gevoel. Ook verbeteren ze het milieu en fietsen vlot de files voorbij. Fietsen wordt nu nog leuker met de Slim & Snel app. Alle Slim & Snel-fietsers sparen voor kortingen. Overstappers van auto naar fiets, sparen ook voor geld. Dat is de insteek van de nieuwe fietsstimuleringscampagne in de regio Stedendriehoek die in september is gestart.

Forenzen die de overstap maken van auto naar fiets sparen voor geld. Naast de overstappers worden ook de al fietsende forenzen beloond, alle Slim en Snel fietsers kunnen punten sparen om kortingen te krijgen bij lokale en regionale bedrijven, kies bijvoorbeeld voor een gratis wasbeurt bij Blinq Carwash. Zo fiets je lachend je auto schoon!

Alle deelnemers krijgen een eigen coaching-App voor dat extra duwtje in de rug. Deze slimme app registreert de ritten, minuten en kilometers en stimuleert om door te gaan. Neem je voortaan de fiets in plaats van de auto? De overstappers kunnen met de app een aardig bedrag bij elkaar sparen, tot € 190,-. De gespaarde punten kunnen worden ingewisseld in de speciale webshop voor kortingen of een kans in de loterij.

De spelregels
Iedereen met een fiets of e-bike in de regio Stedendriehoek kan meedoen. Voor echte overstappers van auto naar fiets is er een financiële beloning. Dat zijn deelnemers die voortaan vaker voor hun woon-werkritten de fiets nemen en de auto laten staan. Om hiervoor in aanmerking te komen is een werkgeversverklaring nodig. De voorwaarden zijn te vinden op www.slimensnel.nl.

Bredere aanpak bereikbaarheid
Het project Slim en Snel is onderdeel van Slim Reizen Stedendriehoek, één van de programma’s van Cleantech Regio Stedendriehoek in het kader van het nationale programma Beter Benutten. Daarin werken Rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid over weg, water en spoor te verbeteren in de drukste regio’s.

www.slimensnel.nl
http://www.slimreizenstedendriehoek.nl/

Volg ons

Voorst Actief

Een website, van en voor iedereen. Een gezamenlijk initiatief van de gemeente Voorst, buurtsportcoaches en dorpscontactpersonen. Op dit digitale platform kunnen verbindingen tot stand komen tussen burgers en organisaties.
Voorst Actief
Volg ons

Latest posts by Voorst Actief (see all)