Provinciale subsidie voor samenwerken aan leefbaarheid

Provincie Gelderland heeft opnieuw een subsidieregeling voor leefbaarheidsinitiatieven geopend!

Er is tot 31 december dit jaar € 300.000,- beschikbaar.
Per leefbaarheidsinitiatief kan minimaal € 10.000,- en maximaal € 25.000,- subsidie worden aangevraagd. Per project wordt een eigen bijdrage van ten minste 25% gevraagd. Belangrijk is dat uw investering nodig is voor de uitvoering van activiteiten. De activiteit moet centraal staan. Er is achteraf geen verantwoording nodig, enkel het delen van de resultaten op een speciale website. Nieuw aan deze regeling is dat natuurlijke personen van initiatiefgroepen zonder rechtspersoonlijkheid (dus een organisatie zonder stichtings- of verenigingsvorm) ook subsidie kunnen aanvragen. De initiatiefgroep moet wel uit ten minste vijf natuurlijke personen bestaan.

Subsidieregels
Via deze link komt u op de provinciale website waar de subsidieregels en het aanvraagformulier staan. Vanaf 1 oktober is het digitale subsidieloket geopend voor het indienen van de aanvraag. Let op, dit is geen tenderprocedure. Er geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt.

Meer informatie
Wilt u meer weten over deze provinciale subsidie of heeft u hulp nodig bij het doen van een aanvraag? Neem gerust contact op met Bas van den Hoogen, Coördinator Maatschappelijke Initiatieven van de gemeente Voorst:

Telefoonnummer: 06-50 43 86 52
E-mail: b.vandenhoogen@voorst.nl

Bas van den Hoogen

Coördinator Maatschappelijke Initiatieven
Gemeente Voorst
Bas van den Hoogen

Latest posts by Bas van den Hoogen (see all)