winnars Pinkstertoernooi

Pitch&Putt Pinkstertoernooi prooi voor Bussloo-ers

Bussloo, 2-6-2020 – Ter ere van de opening van het terras werd er bij Multi -activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo een Matchplay toernooi gespeeld met deelnemers uit het hele land. Om 7.30 uur begon het toernooi om vervolgens om 12.00 u samen te proosten op de opening van het terras.

In de A poule was Remon de Groot uit Spijkenisse de grote favoriet. Echter Deventenaar Remco Wilderink pakte met subliem spel de winst voor Steven Hissink uit Hall. In de B poule wist baaneigenaar Bas van Roosmalen, die door corona-vrijetijd vaker speelt, de winst te grijpen. Joop Wilderink uit Deventer pakte de C poule. En in de D poule was er prijs voor Henk Muller uit Deventer. Jarno Visscher, ook afkomstig uit Deventer, wist als relatieve beginner de E poule te pakken en daarmee zorgde hij dat alle prijzen op Bussloo bleven.

winnars Pinkstertoernooi

Nooit meer een terrasopening

De Pitch&Putt baan aan de rand van Bussloo lag er perfect bij en het weer was heerlijk. De deelnemers waren tevreden en blij dat er na maandenlange stilte vanwege corona weer gespeeld kon worden . Ze spraken ook hardop uit hopelijk nooit meer ter ere van een terrasopening te hoeven spelen.

Ledengroei

Het multi-activiteitencentrum kent een extreme ledengroei de afgelopen weken. Met ruim 20 nieuwe leden staat de gezellige club een mooi, gezellig en bovenal actief zomerseizoen te wachten. Nieuwe leden voor de club van deze laagdrempelige korte baan golfvariant zijn welkom. Een golfvaardigheidsbewijs is niet nodig en de 1,5 meter regel kan prima toegepast worden tijdens het spelen.

 Over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo

Centraal gelegen in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen ligt het multi-activiteitencentrum, welke in 2015 begon met een 27 holes Pitch&Putt Golfbaan. Inmiddels is de locatie aan het mooie meer van Bussloo uitgegroeid tot een Multi-activiteitencentrum met zo’n 30 medewerkers en een aanbod van meer dan twintig verschillende in- en outdoor activiteiten zoals Escape Rooms, Lasergame, Elektrische Step Tours en diverse golfvarianten. De ruim opgezette locatie midden in de natuur is een zeer gewilde (feest)locatie voor zowel kleine als grote groepen.

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo
Laatste berichten van Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo (alles zien)