Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo

Pitch&Putt op Bussloo derde in verkiezing beste par-3 van Nederland!

Tijdens de jaarlijkse verkiezing georganiseerd door Leadingcourses.com is Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo betiteld als derde mooiste par-3 baan van Nederland. De 27-holes Pitch&Putt baan, ook wel par-3 baan genoemd, is met zijn unieke ligging enorm in trek. Tevens mochten zei de 2e prijs ontvangen in de categorie Beste prijs/kwaliteit.

Groot compliment
De Golfers’ Choice ranglijsten, waaruit jaarlijks winnaars voortkomen, zijn samengesteld op basis van meer dan 300.000 beoordelingen van golfers in binnen- en buitenland. “Het voelt als een groot compliment om bij de mooiste banen te horen. Nog groter dan de notering voor beste prijs/kwaliteit, want dat wisten we natuurlijk al. ”Grapt eigenaar Bas van Roosmalen. “Wanneer onafhankelijke golfers vanuit een wereldwijd platform je deze award gunnen, is dit prachtig nieuws.” Het multi-activiteitencentrum, welke de verkiezing al eens won in 2016, behaalde gemiddeld een 8,5 op de beoordelingen in de categorie Mooiste par-3 baan van Nederland. Met name met haar unieke ligging en de fijne gastvrijheid scoort het bedrijf goed. De vele waterpartijen, glooiende greens en het prachtige parcours door de bossen van Bussloo werd door vele beoordelaars genoemd.

Pitch&Putt is voor iedereen
Het Pitch&Putt spel kenmerkt zich als de laatste 70 meter van het grote golf. Het spel wordt door golfers veelal gebruikt om de korte slagen bij te schaven. Er worden landelijk en regionaal vele Pitch&Putt wedstrijden en toernooien georganiseerd. Maar steeds meer wordt de baan op Bussloo ook gevonden voor recreatie. Naast de ca. 150 leden welke club van het multi-activiteitencentrum telt, ontvangen ze op Bussloo jaarlijks duizenden gasten voor een leuk dagje uit. “Pitch&Putt is écht voor iedereen. Je hebt geen vaardigheidsbewijs of speciale kleding nodig. Het is een prima optie voor bijvoorbeeld een teamuitje of familiedag. Een gezellig en laagdrempelig spel dat iedereen kan spelen. Iedereen is welkom op Bussloo om zelf te ervaren waarom we wederom bij de mooiste banen mogen horen.” Vertelt Bas.

Huidige situatie betreffende COVID-19
Uiteraard heeft ook Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo te maken met de beperkende maatregelen in verband met het coronavirus. Voor (nieuws)updates en actuele openingstijden verwijst het bedrijf gasten naar www.pitchputtbussloo.nl

 Over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo
Centraal gelegen in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen ligt het multi-activiteitencentrum, welke in 2015 begon met een 27 holes Pitch&Putt Golfbaan. Inmiddels is de locatie aan het mooie meer van Bussloo uitgegroeid tot een multi-activiteitencentrum met zo’n 30 medewerkers en een aanbod van meer dan twintig verschillende in- en outdoor activiteiten zoals Escape Rooms, Lasergame, Elektrische Step Tours en diverse golfvarianten. De ruim opgezette locatie midden in de natuur is een zeer gewilde (feest)locatie voor zowel kleine als grote groepen.

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo
Laatste berichten van Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo (alles zien)