Opening kraanwatertappunten

Op woensdagmiddag 17 mei wordt om 16.00 uur het openbare kraanwatertappunt bij het Theekoepeltje in Wilp-Achterhoek officieel in gebruik genomen door wethouder Hans van der Sleen. Daarna wordt in Klarenbeek, rond 17.00 uur, het kraanwatertappunt aan de Molenweg officieel in gebruik genomen. Iedereen is van harte uitgenodigd bij deze openingen aanwezig te zijn.

Eerder hebben Roy Zweverink uit Klarenbeek en Wim Timmer meegedaan aan een selfie-actie van drinkwaterbedrijf Vitens en hiermee ieder een watertappunt voor de gemeente Voorst gewonnen. Beide watertappunten zijn in overleg met de gemeente in de dorpen van de twee winnaars geplaatst. Voorbijgangers kunnen nu in Klarenbeek en Wilp-Achterhoek onbeperkt kraanwater tappen. Kraanwater wordt gewonnen uit lokale bronnen en is duurzaam, lekker en gezond. Water bevat 0 calorieën en komt onverpakt uit de kraan.

Volg ons

Voorst Actief

Een website, van en voor iedereen. Een gezamenlijk initiatief van de gemeente Voorst, buurtsportcoaches en dorpscontactpersonen. Op dit digitale platform kunnen verbindingen tot stand komen tussen burgers en organisaties.
Voorst Actief
Volg ons

Latest posts by Voorst Actief (see all)