‘Ontdek jouw sport’ bij SV Voorwaarts geslaagd!

SV Voorwaarts organiseerde afgelopen drie weken sportkennismakingslessen. Onder de noemer “ontdek jouw sport bij Voorwaarts” konden kinderen van groep 3 tot en met 8 komen sporten in sporthal Jachtlust.

Sportaanbod
Tijdens de sportmiddag werd er kennis gemaakt met 4 sporten die de omnivereniging aanbiedt, dat waren volleybal, handbal, gymnastiek en voetbal. Het project “Ontdek jouw sport bij Voorwaarts” werd met enthousiasme uitgevoerd door de buurtsportcoach in samenwerking met de sportafdelingen van SV Voorwaarts. Ruim 75 kinderen hebben de afgelopen weken lekker kunnen sporten!

Verrassing deelnemers
Voor iedere deelnemer was er een verrassing, een SV Voorwaarts rugtasje met daarin een bidon en een bon om nog een aantal gratis proeflessen te volgen van de sport naar keuze. Was je niet aanwezig bij de sportlessen, maar wil je kennismaken met een sport stuur dan een mail naar info@voorwaartstwello.nl

SV Voorwaarts

Voorwaarts is een omni sportvereniging in Twello en opgericht op 14 mei 1934. Onze vereniging bestaat uit de sportafdelingen Voetbal, Gymnastiek, Volleybal en Handbal en de afdelingen Toneel, Ontspanning en Businessvrienden.
SV Voorwaarts

Latest posts by SV Voorwaarts (see all)