Doe mee met de Landelijke Opschoondag!

Op zaterdag 24 maart is de Landelijke Opschoondag, een jaarlijks initiatief van Nederland Schoon. In heel Nederland gaan vrijwilligers de straat op om zwerfafval op te ruimen. Doet u ook mee?

Gratis werkmateriaal
De gemeente Voorst stelt gratis het benodigde materiaal voor het opruimen beschikbaar aan de vrijwilligers, zoals veiligheidshesjes, knijpers, vuilniszakken en iets lekkers voor de deelnemende vrijwilligers. Dit materiaal is overigens het hele jaar door beschikbaar voor vrijwilligers die zwerfvuil opruimen. Na de schoonmaakactie haalt de gemeente de zakken met opgeruimd zwerfafval weer op en geeft een kleine vergoeding van € 5 per volle zak (maximaal € 50 per groep).

Lokale verenigingen
De gemeente roep vooral ook verenigingen op om deel te nemen aan deze actie. Met het opruimen van zwerfafval verdienen zij een mooie bijdrage voor bijvoorbeeld een teamuitje.

Samen opruimen, samen delen!
Moedig elkaar aan en deel uw foto’s van uw Opschoondag op de Facebookpagina van de gemeente Voorst: www.facebook.com/gemeentevoorst of via Twitter: @gemeente_voorst

Aanmelden
Wilt u de handen uit de mouwen steken? Alleen of samen met uw buren of clubleden? Meld u dan voor 20 maart aan door een mail te sturen naar opschoondag@voorst.nl . De gemeente zorgt er dan voor dat op vrijdag 23 maart de materialen voor u klaarliggen bij de Gemeentewerf (Jupiter 2 in Twello). En op maandag 26 maart halen de medewerkers van de gemeente de volle zakken met zwerfafval bij u op.

Vragen?
Hebt u vragen? Neem dan contact op met de gemeente Voorst: opschoondag@voorst.nl of 0571-27 93 58.

Volg ons

Voorst Actief

Een website, van en voor iedereen. Een gezamenlijk initiatief van de gemeente Voorst, buurtsportcoaches en dorpscontactpersonen. Op dit digitale platform kunnen verbindingen tot stand komen tussen burgers en organisaties.
Voorst Actief
Volg ons

Latest posts by Voorst Actief (see all)