Kidz-Dj aanwezig op de Beweeg- en Ontmoetingsmiddag

Spetterende Kidz-dj Discoshow komt naar de gemeente Voorst!

Op woensdag 1 juni om 13:00 uur krijgt Twello bezoek van de Kidz-dj. Het beloofd een spetterend feest te worden voor kinderen en hun ouders. De Kidz-dj brak een paar jaar geleden door als live-act toen hij AHOY op zijn kop zette tijdens het Club van Sinterklaas feest. Nu toert hij het land door langs festivals, theaters, scholen, bedrijven en andere kinderfeestjes. Op 1 juni is het tijd voor de Discoshow van de Kidz-dj tijdens het NK-knikkeren!

De Kidz-dj
De Kidz-dj is een vrolijke en muzikale act waarbij kinderen wel mee moéten doen! De Kidz-dj heeft de grootste dansbare wereldhits voorzien van pakkende Nederlandstalige kinderteksten. Zo zijn de teksten helemaal kids-proof en de hits van vroeger zorgen voor een feest van herkenning bij de ouders. Een win-win situatie voor kids en hun ouders! De Kidz-dj heeft ook een leuke website (www.kidz-dj.nl) voor kids met alles over muziek. Je vindt er nieuwtjes, filmpjes en natuurlijk heel veel muziek.

Kidz-dj – Discoshow
De Kidz-dj – Discoshow staat absoluut garant voor een spetterend feest waaraan zowel de kids als ouders wel mee moeten doen! Stelt u zich een knotsgekke show voor waar veel hilariteit en vaart in zit. De Kidz-dj draait zijn leukste hits, afgewisseld met de leukste pophits. Samen met het publiek zal de Kidz-dj er een onvergetelijk feest van maken. Door een energieke mix van muziek en spelelementen weet de enige echte Kidz-dj als geen ander de kinderen te vermaken. Wie is er bijvoorbeeld de Zwoelste Mamma en de Zwoelste Pappa? Een heleboel fun voor kids en hun ouders dus!

Kom jij ook meedansen op het Marktplein in Twello?

De middag wordt om 13:00 geopend en duurt tot ongeveer 16:30

kidz-dj

JOGG Voorst

De gemeente Voorst is sinds 2014 een JOGG-gemeente. JOGG staat voor Jongeren Op Gezond Gewicht. De lokale JOGG-aanpak richt zich op kinderen en jongeren, hun ouders en hun omgeving, met als doel: de stijging van overgewicht en obesitas onder de jeugd omzetten in een daling.
JOGG Voorst