“Jezelf ontwikkelen en jezelf zijn“

Een vrijheid die bevrijdend is.
Een gedachte die we allemaal willen.

Is dit te realiseren? Alles heeft te maken met onze gedachten, wat we doen, het resultaat en onze geloofwaardigheid. Dit alles is verpakt in ons geluk, je uitstraling, waar je voor gaat en gezondheid.

Vrijheid is zelf bepalen wat je doet.
Wie wil ik zijn, wie wil ik worden, wat wil ik betekenen en hoe wil ik herinnerd worden? Opvallend is dat we meer besteden aan de planning van de vakantie en diverse randverschijnselen dan aan ons leven. Wat we denken is belangrijk om uiteindelijk te gaan realiseren wat we gaan doen. De gedachten zijn daarom belangrijk. Bewustwording is er daar één van. Wat we doen, betekent afmaken en blijven doen. Belangrijk is het afstemmen op onze “frequentie”. Begrijpen en afstemmen. Wat wil je meegeven in normen en waarden? Breng het over op jouw manier. Dat is je 1e vrijheid.

En dan het resultaat. Schakel over van je gedachten naar je geloof. Dat is uiteindelijk je score. Bij drukte vergeten we dit vaak. De balans privé-zakelijk is dan vaak weg. Zet een kruis in je agenda en besteed vaker aandacht aan je vrijheid. Het gevoel en de gedachten erachter bepalen en maken je uiteindelijk bewuster. Belangrijk is hoe je je voelt.

Lifestyle ……freedom!
Een zelfbesluit geeft vaak een andere indeling en besluit. Life is simple – ben je gelukkig: “ja” doorgaan; “nee” verander. Opbouwen is met mensen die je het gunnen. Je mag je altijd afvragen ‘maakt het je blij’. Want mensen willen zich goed voelen. Hoe kun je een persoonlijkheid veranderen?  Dat kan op vele manieren, maar het belangrijkste is dat je niet laat afleiden en bepalen. Forceren kan niet. Mensen inspireren en motiveren kan wel. Vaak blijven we uit onzekerheid en angst doorgaan. Herkenbaar voor velen is dat wat je niet wil, je steeds meer krijgt! De accu opladen voor meer glamour en meer laden is gewenst.

Opbouwen met nieuwe pilaren is een welkom.

  • Wees jezelf
  • Jij als uniek persoon trekt mensen aan die bij je horen
  • Er is ruimte genoeg om te delen

Angst en toch niet doen is een ‘rottingsproces’. Alles is goed als je maar jezelf blijft. Bedenk dat opbouwen energie kost. De mens wil altijd resultaat. Jezelf voorliegen verraad je. Succesvol betekent doorzetten. Blijf in balans en vooral niet stoppen, want het wiel zul je draaiende moeten houden. Ben je actief, minder mobiel of afvragend “Keep your circle positive”. Say good words, think good thoughts, do good deeds.

Karma – een wet van natuurlijke principes in  “actie en reactie” zegt het duidelijk:

“What goes around, comes around.
(Karma is een begrip uit het hindoeïsme en het boeddhisme, dat letterlijk vertaald wordt als ‘handeling’, ‘actie’ of ‘daad’.)

Rolf Tijssen

Like

Rolf Tijssen

Weerbaarheid
Je sterk maken, betekent jezelf ontwikkelen.
Rolf Tijssen
Like