Goed voor Elkaar-prijs

Kan uw initiatief, project of goede doel ook een financiële bijdrage gebruiken? Meld uw project aan voor de Goed voor Elkaar-prijs en maak kans op een donatie van Stichting voor Elkaar.

Door uw project aan te melden maakt u kans op een financiële bijdrage van maximaal € 1.000,-. De toekenningscommissie, bestaande uit ledenraadsleden en enkele adviseurs uit de regio, komt 3x per jaar bij elkaar om binnengekomen aanvragen voor donaties te beoordelen. Als u met uw project kans wilt maken op de Goed voor Elkaar-prijs, is het belangrijkste criterium: ‘we moeten het kunnen inpakken en weggeven’. Dit betekent dat alleen bijgedragen wordt aan tastbare en duurzame hulpmiddelen. Voorbeelden van aanvragen die in aanmerking komen voor de Goed voor Elkaar-prijs zijn: een trampoline voor een gymvereniging, een koelkast voor de Voedselbank of een klimrek in een speeltuin.

Uitreiking: 3x per jaar / aanvragen kan het hele jaar door.
Toekenningsmomenten begin mei, september en december 2016

Via onderstaande link kunt u uw project aanmelden of vindt u meer informatie:

Goed voor Elkaar-prijs

Volg ons

Voorst Actief

Een website, van en voor iedereen. Een gezamenlijk initiatief van de gemeente Voorst, buurtsportcoaches en dorpscontactpersonen. Op dit digitale platform kunnen verbindingen tot stand komen tussen burgers en organisaties.
Voorst Actief
Volg ons

Latest posts by Voorst Actief (see all)