Eerste Walking Football toernooi bij SV Voorwaarts

Maar liefst 40 enthousiaste en fanatieke 55-plussers deden vrijdag 22 maart mee aan het eerste walking football toernooi op sportpark De Laene in Twello.

Het toernooi is een gevolg van de groeiende populariteit van het zogeheten ‘Oldstars wandelvoetbal’; een voetbalvariant voor de sportieve senioren die nog graag een balletje trappen. Ook in Twello is een groeiende groep voetballers iedere vrijdagmiddag gezond in beweging. De trainingen worden begeleid door de buurtsportcoach. Van een goede warming-up tot pass- en trapoefeningen en onderlinge wedstrijdjes, maar een echt toernooi is natuurlijk nog leuker.

Aan elkaar gewaagd
Teams van Rhoda Raalte, SV ’T Harde en FC RDC kwamen daarom op deze mooie zonnige dag naar Twello om in een poule van 4 teams tegen elkaar te voetballen. De teams waren aan elkaar gewaagd en er werd sportief gestreden. Poulewinnaar was uiteindelijk Rhoda Raalte met zeven punt.

Tweede editie
De organisatie en deelnemers kijken terug op een succesvolle en vooral gezellige middag, mede dankzij de gastvrijheid van SV Voorwaarts. Het toernooi krijgt volgend jaar dan ook zeker een vervolg. Een keer meedoen met een training, iedere vrijdag van 13:30 tot 14:30 uur op sportpark De Laene, of wil je meer weten over het voetbalspel? Kom gerust langs of mail naar buurtsportcoachsvvoorwaarts@outlook.com

SV Voorwaarts
Laatste berichten van SV Voorwaarts (alles zien)