Een leven lang voetbal bij SV Voorwaarts!

Voor 60-plussers is het vanaf 7 april mogelijk om weer lekker ouderwets een potje te voetballen. Dit gebeurt in de vorm van Walking Football, een voetbalvariant die speciaal is ontwikkeld om 60-plussers op een verantwoorde manier te laten bewegen.

De naam zegt het al: Bij deze voetbalvariant mag alleen worden gewandeld en is hardlopen dus verboden. Daarnaast wordt er op een klein veld gespeeld, zonder keeper en buitenspel. De bal mag niet boven heuphoogte komen en ook fysiek contact is verboden. Deze regels zijn opgesteld om de fysieke belasting zo laag mogelijk te houden en zo de kans op blessures drastisch te verminderen.
Naast gezond wordt het ook erg gezellig. Weer lekker ouderwets in de kantine zitten en praten over van alles en nog wat, net als vroeger!

Proeftraining op vrijdag 7 april
Op vrijdag 7 april is er van 14:00 tot 15.30 uur een vrijblijvende proeftraining van Walking Football bij SV Voorwaarts Twello. Voor koffie wordt gezorgd en er is goede begeleiding aanwezig. Na een introductie gaan we het veld op voor een echt potje Walking Football. Deze proeftraining is de aftrap van een pilotfase van 8 trainingen (tot eind mei). Man of vrouw, wel of niet gevoetbald vroeger, het maakt niets uit. Iedereen is welkom en kan gratis deelnemen!

Geef dit door aan uw vader, moeder, opa, oma, buurman of buurvrouw of kom samen met iemand naar de proeftraining op 7 april! Voor vragen kunt u terecht bij buurtsportcoach Wilco Huisman: 06-15823140 of buurtsportcoach@voorwaartstwello.nl

SV Voorwaarts

Voorwaarts is een omni sportvereniging in Twello en opgericht op 14 mei 1934. Onze vereniging bestaat uit de sportafdelingen Voetbal, Gymnastiek, Volleybal en Handbal en de afdelingen Toneel, Ontspanning en Businessvrienden.
SV Voorwaarts

Latest posts by SV Voorwaarts (see all)