Digitaal platform www.ikwilvervoer.nl uitgebreid

Sinds 2015 is www.ikwilvervoer.nl het enige digitale platform waarop landelijke, regionale en lokale vervoersmogelijkheden zijn ondergebracht. Inmiddels is de website met de planner van GoAbout doorontwikkeld. Naast de Provincie Noord-Brabant zijn nu ook de Provincies Gelderland en Overijssel toegetreden.

Het Servicepunt Regiotaxi heeft op verzoek van de provincie en de 12 gemeenten van Noordoost-Brabant in samenwerking met Go About de website in 2015 ontwikkeld om verschillende vormen van vervoer samen te brengen. Naast de hele provincie Noord-Brabant zijn nu ook alle lokale en vrijwillige vervoersmogelijkheden van Gelderland en Overijssel toegevoegd.

Reizigers  hebben nu met 2 klikken toegang tot alle informatie om van A naar B te reizen. De reisplanner van GoAbout geeft een compleet overzicht van de vervoersmogelijkheden per openbaar vervoer, buurtbus, trein, OV-fiets, huur-of deelauto, Regiotaxi, vrijwilligersvervoer, kleinschalig vervoer, eigen auto of taxi. De reiziger ziet naast de reismogelijkheden ook de vertrek- en reistijden en de kosten.

Bron: www.verkeersnet.nl 

Bas van den Hoogen

Coördinator Maatschappelijke Initiatieven
Gemeente Voorst
Bas van den Hoogen

Latest posts by Bas van den Hoogen (see all)