Boekenmarkt in bibliotheek Twello

In bibliotheek Twello begint vanaf zaterdag 11 november de verkoop van afgeschreven media boeken welke door de Boekenvrienden georganiseerd wordt.

Er is weer een groot en gevarieerd aanbod. Naast romans, informatieve boeken, tijdschriften, strips en dvd’s voor volwassenen zijn er ook boeken voor de jeugd. Uiteraard mogen de prentenboeken voor de kleuters en strips en informatieve boeken voor kinderen tot 15 jaar niet ontbreken.

De bibliotheek is geopend van 11.00 uur tot 14.00 uur.

Donateurs van de Boekenvrienden, kunnen op vertoon van hun lidmaatschapskaart, al tussen 10.00 uur – 11.00 uur terecht.

Zie ook www.bibliotheekbrummenvoorst.nl

 

Bibliotheek Brummen-Voorst

Bibliotheek Brummen-Voorst heeft 3 locaties in Twello, Brummen en Eerbeek.

In de bibliotheek kunt u een boek lezen, de krant doornemen of in een tijdschrift bladeren. Ook kunt u gebruik maken van computer, internet, printer en kopieermachine. Tegen betaling is er een kopje koffie/thee in het leescafé. Als bezoeker kunt u gratis gebruik maken van wifi. De bibliotheek heeft duizenden titels, niet alleen boeken maar ook e-books, luisterboeken, dvd's, e-readers en daisy spelers. Daarnaast ook een tal van kranten en tijdschriften. Titels die niet aanwezig zijn in de bibliotheek kunt u reserveren in het netwerk. Kinderen tot 18 jaar betalen geen lidmaatschapsgeld. Uiteraard kunnen zij ook van alle genoemde voorzieningen gebruik maken.
Bibliotheek Brummen-Voorst

Latest posts by Bibliotheek Brummen-Voorst (see all)