Bijna 15 januari: Het online waarderingsfeest voor alle inwoners!

Voor alle inwoners van de gemeente Voorst is er aanstaande vrijdag een online buurtwaarderingsfeest. Een uniek feest, met bekende en prominente gasten, kosteloos en in de eigen woonkamer. “Een bijzondere afsluiting, van een bijzonder jaar!”

 

“Dit jaar is de waardering voor alle vrijwilligers anders dan de anders”, laten Kim Arntzen en Dorothy den Boer van de VCV weten. “Wij kijken terug op een bewogen jaar. Het maakt dat we als Vrijwilligerscentrale Voorst écht alle inwoners willen bedanken voor hun vrijwilligerswerk. Volgens ons heeft iedereen, van jong tot oud, op zijn of haar manier aandacht gegeven aan een ander. ‘Samen voor elkaar’ zoals de burgemeester zo mooi aangeeft. Daarom hebben we samen met Wonderwall Events een mooi feest voorbereid!”

 

Aanstaande vrijdag (15 januari) is het dan zover. Kim en Dorothy kijken er al weken reikhalzend naar uit en wensen iedereen een gezellige avond toe: “We hopen dat mensen kunnen genieten, lachen en dansen.” Aan het brede pallet van live entertainment zal het niet liggen: “Er is heerlijke muziek, cabaret, magie en nog veel meer. Variatie en plezier voor alle leeftijden”, beloven de dames. “Zonder al teveel te verklappen, zullen er vrijwilligers van v.v. Activia, v.v. Voorst, s.v. CCW’16 en Trefpunt Duistervoorde worden verrast. Tevens zal blijken dat de gemeente Voorst heel veel muzikale inwoners heeft! Het feest zal rustig opgebouwd worden en spectaculair eindigen met een bekende Nederlandse hardstyle DJ”

 

Iedereen kan vrijdagavond meekijken via de tv-zender RTV Veluwezoom (voorheen RTV Voorst). De uitzending start om 19.00 uur en zal tot 21.30 uur duren. RTV Veluwezoom is te vinden via:

  • Ziggokanaal 36
  • Ziggo Insteekmodule kanaal 428
  • KPN-kanaal 1468

 

Bekijken via internet is ook mogelijk. Indien mogelijk kunt u het beeld streamen naar uw televisietoestel. Uiteraard kunt u ook kijken op uw computer, laptop of tablet. Surf in alle gevallen naar https://rtvvoorst.nl/kabelkrant/ om mee te genieten van het feest.

 

Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan deze avond via MS Teams. Het leuke hieraan is dat het de mogelijkheid biedt om bij elkaar in de huiskamer te kijken. Om hieraan deel te nemen kunt u zich aanmelden middels een mailtje naar regelzaken@wonderwallevents.nl

 

Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst)
Volg mij via