BeweegID-kist gratis te leen voor zorgcentra

Uniek Sporten Stedendriehoek heeft een beweegID-kist met materialen van Nijha aangeschaft om uit te lenen aan zorgcentra. Het is goed om juist in deze periode iedereen in beweging te houden.

Met de BeweegID-kist wil men de vrijwilligers en verzorgenden ondersteunen om weer nieuwe energie op te doen. Zij kunnen met het spelmateriaal en de laagdrempelige instructiekaarten de doelgroep activeren om weer op gepaste afstand samen te komen en dit bewegend aan tafel of buiten doen. Na een week wordt de box opgehaald, gecheckt en kan ingezet worden voor een ander zorgcentrum.

Hoe werkt het?
Stuur een mail naar Ilse Wonink (stedendriehoek@unieksporten.nl) of bel met 06-20 82 93 36. Beschikbaarheid wordt gecheckt, te reserveren vanaf 21 december. Uniek Sporten Stedendriehoek brengt de kist op locatie en men mag er één week gebruik van maken. Maak na gebruik de materialen schoon zoals aangegeven op de gebruiksaanwijzing.

De organisatie vindt het leuk als er foto’s van een geslaagde activiteit opgestuurd worden, zodat zij kunnen zien dat er gebruik van wordt gemaakt en anderen ermee kunnen inspireren. Na toestemming wordt de foto gebruikt voor hun netwerkkanalen.

Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst)
Volg mij via