5e editie Beursvloer Voorst op 30 oktober 2018

Stichting Beursvloer Voorst neemt de organisatie voor de vijfde Beursvloer Voorst weer op zich. De werkgroep is weer druk bezig met de voorbereidingen. De vijfde Beursvloer wordt gehouden op dinsdag 30 oktober van 18.00-20.00 uur in Sportcafé Jachtlust in Twello.

Voor wie is de Beursvloer?
Voor bedrijven en serviceclubs die zich betrokken voelen bij de Voorster samenleving. Voor verenigingen stichtingen en maatschappelijke organisaties die op zoek zijn naar een bedrijf die iets voor ze kan betekenen. Tijdens de voorgaande edities zijn veel waardevolle matches gesloten.

Informatie voor bedrijven en serviceclubs
Als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer wilt u zich verbinden aan een goed doel in de Voorster samenleving. Uw aanbod kan bestaan uit kennis, personele inzet, goederen of faciliteiten. U wilt graag in contact komen met maatschappelijke organisaties die iets hebben aan uw steun, maar zelf ook iets te bieden hebben. Onder het motto “Geen Contract maar Contact” kunt u op de Beursvloer vertegenwoordigers van zo’n 30 organisaties ontmoeten. De Beursvloer is ook een netwerkbijeenkomst waar u collega bedrijven ontmoet.

Informatie voor verenigingen en stichtingen
U mist binnen uw organisatie bijvoorbeeld bestuurlijke ervaring, handige contacten, de handjes om een grote klus uit te voeren, specialistische kennis, geld of goederen. Zaken waarbij u vermoedt dat een bedrijf of serviceclub iets voor u zou kunnen betekenen. Gebeurt dat ook in Voorts? Hoe kom ik daar binnen? Vragen die op de Beursvloer gesteld en wellicht ook beantwoord kunnen worden. Op de Beursvloer kunt u met vertegenwoordigers van bedrijven en serviceclubs zaken bespreken, waarvoor uw organisatie steun nodig heeft.

“Op de Beursvloer worden vraag en aanbod aan elkaar gekoppeld. Tijdens de 4e editie in 2017 werden er maar liefst 98 matches gesloten met een waarde van € 48.000,- vertelt organisator Wilco Huisman.

Aanmelden voor deelname
Het aanmelden voor de Beursvloer kan via www.beursvloer-voorst.nl Deelname aan de Beursvloer is kosteloos.

Beursvloer Voorst
Volg ons
Laatste berichten van Beursvloer Voorst (alles zien)