4 de zomer toernooi

De zomer lijkt al gestart, met de zinderende temperaturen van de afgelopen tijd. Logisch dat je hunkert naar het strand…. om alvast in de vakantiestemming te komen, heeft Beachsport Voorwaarts een onwijs gezellig beachtoernooi op de agenda staan: Het allereerste ‘4-de-zomer Beachtoernooi’ van Twello.
Lijkt het je leuk om als team een potje te voetballen, volleyballen, tennissen en handballen op het zand, dan is dit je kans.
Voor de winnaars is niet alleen een mooie prijs beschikbaar, maar mag je als eerste in de beachgeschiedenis van Twello een heuse 4-de-zomer beachbokaal in ontvangst nemen.
Ga jij deze uitdaging aan? Schrijf je dan snel in!

Hoe werkt het?

Je team bestaat uit 4 personen. Dit mogen jongens, meiden, mannen en vrouwen zijn. Gemengd of allen van hetzelfde geslacht. Wat jullie willen! De enige restrictie is de minimale leeftijd, namelijk 12 jaar.
Het toernooi is recreatief, en vooral heel erg gezellig om samen met familie, buren, vrienden of sportmaatjes te spelen. De bedoeling is dat jullie als team zowel één wedstrijd handballen, één wedstrijd voetballen, 2 wedstrijden volleyballen en 2 wedstrijden tennissen. Natuurlijk spelen jullie de wedstrijden allemaal op het zand aan de Laene!

Er is maximaal plek voor 16 teams. Dus regel een paar gezellige mensen, en geef je dan snel op!
Kosten per team = 15 euro

En omdat een beachtoernooi niet zonder BBQ kan, kun je naderhand een lekker stuk vlees grillen op de BBQ. Kosten voor een geheel verzorgde BBQ = 10 euro pp.
En omdat we snappen dat je als team publiek meebrengt (overige familieleden, buren, vrienden etc ) het natuurlijk mogelijk dat deze luitjes gezellig mee-eten.
Bij de inschrijving kun je het totaal aantal personen voor de BBQ aangeven. Inschrijven klik hier

SV Voorwaarts
Laatste berichten van SV Voorwaarts (alles zien)