Als vereniging eigenaar van een asbestdak?

Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland waarschijnlijk bij wet verboden. Om die reden wil de gemeente Voorst de komende jaren zoveel mogelijk eigenaren van asbestdaken actief benaderen en stimuleren om het asbestdak op tijd te saneren. Niet alle asbestdaken zijn bij de gemeente Voorst bekend. Als jouw vereniging eigenaar is van een (mogelijk) asbestdak, dan kun je een vrijblijvende afspraak maken met de asbest-ambassadeur van de gemeente Voorst. Hij bespreekt graag de ontwikkelingen van de komende jaren. Hij kan toelichten wat de globale kosten van sanering zijn, mogelijkheden voor subsidie er (nu nog) zijn en welke regels er gelden.

Hij komt graag langs voor een persoonlijk gesprek. Wil je een afspraak maken? Hiervoor zijn twee mogelijkheden:

–  via een e-mail naar asbestdaken@voorst.nl o.v.v. naam, vereniging, adres, telefoonnummer en de gewenste datum en tijd voor de afspraak (alleen op maandag tot en met donderdag tijdens kantoortijden).
–  via de telefoon van maandag t/m donderdag op telefoonnummer 0571-27 93 75.

Meer informatie kun je vinden op de website van Voorst

Volg ons

Voorst Actief

Een website, van en voor iedereen. Een gezamenlijk initiatief van de gemeente Voorst, buurtsportcoaches en dorpscontactpersonen. Op dit digitale platform kunnen verbindingen tot stand komen tussen burgers en organisaties.
Voorst Actief
Volg ons

Latest posts by Voorst Actief (see all)