Stilstaan bij ‘vrijheid’ Posterenk

Het comité “Posterenkse Bevrijding” organiseert ook dit jaar op vrijdag 13 april een herdenking waarbij wordt stilgestaan bij onze ‘vrijheid’.
U zult worden verrast door de prachtige muziek van de City of Apeldoorn Pipes en drums. Ze zullen vrijdagavond om 19:15 uur vanaf Bethel vertrekken richting de molen.

De ceremonie zal om 19:30 uur starten waarbij enkele kinderen van de st. Martinusschool uit  Bussloo  en 2 studenten van het TTS Canisius College een gedicht/verhaal voordragen. De Royal Canadian Legion is aanwezig en er zal een krans namens alle inwoners van Posterenk worden opgehangen bij de herdenkingsplaquette aan de molen. Het verhaal van ‘vrijheid’ wordt doorgegeven aan de jeugd; zij hebben onlangs het museum collectie ’40-’45 in Beekbergen bezocht.
Hierbij nodigt het comité iedereen, jong en oud uit Posterenk en de regio uit, om vrijdagavond 13 april vanaf 19:15 uur naar de molen van Posterenk te komen.
Nadien is er gelegenheid om met elkaar iets te drinken in de molen.

Posterenks Belang
Like

Posterenks Belang

De dorpscontactpersoon wil de (samen) leefbaarheid in de kernen Posterenk en Bussloo versterken. Ze doet dit door kleine en grote activiteiten te organiseren, samen met de werkgroepen en inwoners, op het gebied van Bewegen, Welzijn en Veiligheid.
Posterenks Belang
Like

Latest posts by Posterenks Belang (see all)