Statenhoed JAZZ met: ‘Combo Bossa Nova’

Op zaterdag 22 december kunt u weer genieten van heerlijke Bossa Nova muziek bij de Kunstkring Voorst in Twello. Vanaf 15.00 uur zal ‘Combo Bossa Nova’ optreden met zangeres Astrid Volckerick in galerie De Statenhoed aan de Dorpsstraat te Twello.

Ditmaal wordt zij begeleid door twee muzikanten die u nog niet eerder gehoord heeft bij de Kunstkring. Contrabassist Henk Haverhoek heeft vele internationale jazz grootheden begeleid. In Nederland maakte hij deel uit van onder andere het orkest van Harry van Hoof en het Metropole orkest.

Ook pianist Sjoerd van Dijken heeft een indrukwekkende carrière binnen de jazz. Samen met de alom bekende Tom Gruijters op drums heeft het ‘Combo Bossa Nova’ deze middag een indrukwekkende bezetting. Mis het niet!

Zangeres Astrid Volckerick zingt vrijwel alle bossanova nummers in het Portugees, met hier en daar een Nederlandse vertaling tussendoor. Dus kom genieten van deze prachtige muziek, vertolkt door professionele artiesten en waan u, ondanks de kou op straat, aan het strand van Rio!

‘Combo Bossa Nova’ speelt onder andere het repertoire van Antonio Carlos Jobim en Sergio Mendes dat zij in een geheel eigen jasje hebben gestoken. De entree is gratis, maar een gift voor de musici wordt zeer op prijs gesteld.

Zaterdag 22 december, 15.00 – 17.00 uur
(inloop vanaf 14.30 uur)
Galerie ‘De Statenhoed’, Kunstkring Voorst
Dorpsstraat 11a, Twello

U bent van harte welkom!!!

volg ons

KunstKring Voorst

De KunstKring Voorst, aan de Dorpsstraat 11a in Twello, is een centrum en platform voor beeldend kunstenaars en inwoners van de gemeente Voorst, waar kunst in haar breedste zin tot haar recht komt.
KunstKring Voorst
volg ons