Schrijvers-/Dichterscafé Kunstkring Voorst

Oud en Nieuw ligt al weer een paar weken achter ons. En in die laatste dagen van het jaar gaat het vaak over terugblikken, afsluiten en opnieuw beginnen. Wat heb je gedaan, wat heb je voor een ander betekent? Wat is goed gegaan, wat minder? Wat zijn je nieuwe plannen?

Maar al te vaak gaat het ook anders: Dan begint het half november al: “Wat doe jij met Oud en Nieuw?”.

Voor de één een signaal voor anderhalve maand voorpret, voor de ander een bezoeking. Want het mooiste feest van het jaar móet tenslotte hèt mooiste feest van het jaar worden… En dan kun je niet het risico lopen door op de laatste dag van het jaar: a..) alleen te zijn, b.) op een slecht feest te zijn, c.) een slecht feest te géven, d.) om één uur al in bed te liggen of e.) nuchter te blijven. Dus: wat wordt het?

En precies dàt is het thema van het komende Schrijvers/Dichterscafé van de Kunstkring: hoe je eindigt, en hoe je begint: of te wel, alles gaat over…

‘De ziel van Oud en Nieuw’

En ook al schrijft u niet zelf, ook als luisteraar bent u weer van harte welkom in dit leerzame, maar ook altijd weer vermakelijke café!

Vrijdag 19 januari a.s.
Galeriecafé ‘De Statenhoed’, Kunstkring Voorst
16.00 – 18.00 uur (inloop vanaf 15.30)
Toegang is gratis, een gift welkom

Het Schrijverscafé Voorst is een open podium van schrijvers en dichters (in spe) waar niet alleen schrijvers en dichters welkom zijn, maar ook liefhebbers van verhalen en gedichten die enkel willen luisteren.

Het Schrijverscafé is er iedere 3e vrijdag van de maand.
De toegang is gratis, een gift altijd welkom!

volg ons

KunstKring Voorst

De KunstKring Voorst, aan de Dorpsstraat 11a in Twello, is een centrum en platform voor beeldend kunstenaars en inwoners van de gemeente Voorst, waar kunst in haar breedste zin tot haar recht komt.
KunstKring Voorst
volg ons