Opening Expositie Cursisten Kunstkring Voorst

Op zaterdag 14 april om 15.00 u wordt een speciale expositie geopend met werk van alle cursisten die in het afgelopen jaar één van de vele  workshop of cursussen gevolgd hebben bij de Kunstkring Voorst. De docenten van de diverse cursussen en workshops zijn aanwezig om een toelichting te geven op werkwijze en inspiratie. U kunt zich nu al informeren over het nieuwe aanbod van activiteiten en u eventueel als belangstellende opgeven.

Het aanbod is bijzonder gevarieerd en van een hoge kwaliteit met zowel ruimtelijk werk: beelden, keramiek, als schilderijen in acryl, olieverf of gemengde techniek. Het is voor het eerst dat de Kunstkring deze expositiemogelijkheid aan haar cursisten aanbiedt. Tegelijk krijgt het publiek de mogelijkheid een kijkje te nemen ‘achter de schermen’ van de verschillende ateliers en zich te informeren over de mogelijkheden en activiteiten bij de Kunstkring. Deelnemers zijn van harte welkom vanaf 14.30. De officiële opening is 15.00 uur.

Opening expositie: zaterdag 14 april, 15.00 uur, Galerie ‘De Statenhoed’, Kunstkring Voorst
Dorpsstraat 11a, Twello. Meer informatie: www.kunstkringvoorst.nl

volg ons

KunstKring Voorst

De KunstKring Voorst, aan de Dorpsstraat 11a in Twello, is een centrum en platform voor beeldend kunstenaars en inwoners van de gemeente Voorst, waar kunst in haar breedste zin tot haar recht komt.
KunstKring Voorst
volg ons