Muziekoptreden Meli-Melo in Galerie de Statenhoed

Zaterdag 1 april, nee het is geen grap!, zal Méli-Mélo  een optreden geven bij de Kunstkring in Twello. Méli-Mélo betekent in het Frans mengelmoes. Het gezelschap speelt wereldmuziek/volksmuziek uit alle delen van de wereld maar vooral uit Oost-Europa, Zuid-Amerika en Ierland. Uitgangspunt is steeds een melodie met akkoorden waarmee eigen arrangementen worden gemaakt.

Voor dit  ”1ste zaterdag van de maand muziekoptreden” komt Méli-Mélo  in een aangepaste samenstelling; een zangeres, een bassist, een akkordeonist, een fluitist, een violist, een klarinettist en een mandolinist gaan voor een geweldige middag zorgen!

De galerie is geopend vanaf 14.00 uur, en vanaf 15.00 kunt u gratis genieten van dit optreden, in Kunstgalerie de Statenhoed (de Kunstkring) aan de Dorpstraat 11a in Twello.

Een gift wordt op prijs gesteld.

Mocht u ook interesse hebben om (kosteloos) een muziek optreden bij de KunstKring te verzorgen, neem dan contact op per mail annemariemulder5@gmail.com of telefonisch op 0634035704

volg ons

KunstKring Voorst

De KunstKring Voorst, aan de Dorpsstraat 11a in Twello, is een centrum en platform voor beeldend kunstenaars en inwoners van de gemeente Voorst, waar kunst in haar breedste zin tot haar recht komt.
KunstKring Voorst
volg ons