Kunstkring Voorst: Presentatie NIEUW Programma ‘Cultureel Seizoen 2019 – 2020’

Tegelijk met de opening van de expositie ‘Crescendo’, op zaterdag 3 augustus a.s. vindt de presentatie plaats van het nieuwe programma
voor het ‘Culturele Seizoen 2019 – 2020’ van de Kunstkring Voorst.

“Stond het afgelopen jaar stond bol van de activiteiten rondom ons 10 jarig bestaan, dat betekent niet dat ‘het nu op is’.”, aldus Joop de Leeuw, voorzitter van de Kunstkring. “Want ook dit komend seizoen gonst het weer van activiteiten binnen de kring. Niet alleen in de verschillende ateliers, in de galerie en het galeriecafé, maar ook vèr daarbuiten!”

 

 

Cursussen, workshops en meer

In dit nieuwe programmaoverzicht vindt u niet alleen alle cursussen en workshops voor het seizoen 2019 – 2020, maar ook een keur aan ‘vaste’ programmaonderdelen die een definitieve plek hebben gekregen in het programma-aanbod van de Kunstkring: de ‘1ste Zaterdag van de maand Muziekcafé’s’, het Schrijverscafé op iedere 3e vrijdag van de maand en de Lezingen over kunst en – NIEUW dit jaar!muziek, op veelal de 2e of 3e zondagmiddag van de maand.

En om niet te vergeten: natuurlijk de frequent wisselende exposities in de galerie van kunstenaars uit de gemeente Voorst, maar ook van ver daarbuiten. Hoe dan ook: genoeg naar ieders smaak.

Gratis af te halen

Het programmaboekje ‘Cultureel Seizoen 2019 – 2020’ is vanaf zaterdag 3 augustus gratis af te halen in de galerie.

Presentatie Programma ‘Cultureel Seizoen 2019 – 2020’,
zaterdag 3 augustus, 15.00 uur Galerie ‘De Statenhoed’, Kunstkring Voorst,
Dorpsstraat 11a, Twello

Reguliere openingstijden: vr. 15.00 – 18.00, za. en zo. 14.00 – 17.00 uur
(bezichtiging buiten openingstijden op afspraak mogelijk)
Meer info: www.kunstkringvoorst.nl of www.facebook.com/KunstkringVoorst

KunstKring Voorst
volg ons