Indonesische sferen in de Posterenk

Op zondag 11 september organiseert Indo Garden voor de derde keer een Open Dag in de Posterenk. Tijdens deze Open Dag kunt u inspiratie opdoen hoe u uw tuin en huiskamer een Indonesische sfeer geeft. Indo Garden probeert met haar producten de Indonesische sfeer naar de Nederlandse tuinen en huiskamers te halen. Sinds begin100cm-boeddha-vulkaansteen vorig jaar importeert Indo Garden typische tuinelementen en interieurspullen vanuit Indonesië naar Nederland.

Naast de producten van Indo Garden zal kunstschilder Ton van Geelen (Animar) een deel van zijn schilderijen tonen en laat hij zijn schildertechniek zien.

Kom gezellig langs en proef de heerlijke Indische hapjes van Suara Gembira Apeldoorn en de koffie die aangeboden wordt door De Bonte Klipper uit Deventer!

De Open Dag vindt plaats aan de Enkweg 11 in de Posterenk.

Meer informatie vindt u hier 

volg en like

IndoGarden

Indo Garden haalt met veel enthousiasme de Indonesische sfeer naar de Nederlandse tuinen en huiskamers. Importeur van onder andere Boeddhabeelden, sierfonteinen, tuinpotten, bamboe, teakhout en nog veel meer typische Indonesische producten voor binnen en buiten! Iedere zaterdag is onze showtuin geopend van 11.00 tot 16.00 uur.
IndoGarden
volg en like

Latest posts by IndoGarden (see all)