Heropening Bibliotheek Twello 14 mei vanaf 11.00 uur

Bibliotheek Twello wordt compleet heringericht om de bibliotheek nog aantrekkelijker te maken voor de snuffelaars: meer boeken frontaal laten zien, meer op thema plaatsen en veel kleur in de bibliotheek. Dit betekent wel dat de bibliotheek twee weken gesloten zal zijn; vanaf maandag 2 mei t t/m vrijdag 13 mei gaan de medewerkers hard aan het werk om de bibliotheek een geheel nieuwe facelift te geven.

Dit betekent dat de klanten in deze twee weken geen boeken kunnen lenen en terugbrengen in bibliotheek Twello. Uiteraard zal de uitleentermijn aangepast worden. Tijdens de verbouwing kunnen de klanten terecht bij de vestigingen in Eerbeek en Brummen voor het lenen en terugbrengen van hun boeken.

Via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl kunnen boeken en films 24/7 gereserveerd worden en deze kunnen vervolgens afgehaald worden in genoemde vestigingen. Bij het reserveren dient duidelijk de gewenste afhaallocatie vermeld te worden. Zaterdag 14 mei om 11.00 uur staan de medewerkers klaar om vol trots de hernieuwde bibliotheek te laten zien!

 

Bibliotheek Brummen-Voorst

Bibliotheek Brummen-Voorst heeft 3 locaties in Twello, Brummen en Eerbeek.

In de bibliotheek kunt u een boek lezen, de krant doornemen of in een tijdschrift bladeren. Ook kunt u gebruik maken van computer, internet, printer en kopieermachine. Tegen betaling is er een kopje koffie/thee in het leescafé. Als bezoeker kunt u gratis gebruik maken van wifi. De bibliotheek heeft duizenden titels, niet alleen boeken maar ook e-books, luisterboeken, dvd's, e-readers en daisy spelers. Daarnaast ook een tal van kranten en tijdschriften. Titels die niet aanwezig zijn in de bibliotheek kunt u reserveren in het netwerk. Kinderen tot 18 jaar betalen geen lidmaatschapsgeld. Uiteraard kunnen zij ook van alle genoemde voorzieningen gebruik maken.
Bibliotheek Brummen-Voorst

Latest posts by Bibliotheek Brummen-Voorst (see all)