Galerie ‘DE STATENHOED’, ZATERDAG 6 APRIL, 15.00 – 17.00 uur, MUZIEKOPTREDEN met: ‘SOUTHERN COMFORT’

Op zaterdag 6 APRIL a.s. treedt in Galerie ‘De Statenhoed’ van de Kunstkring Voorst in Twello ‘SOUTHERN COMFORT’ op.

SOUTHERN COMFORT bestaat uit Rianne Leusink en Bart Zee.

Beiden hebben ruimschoots hun sporen verdiend in de muziek. Rianne zingt, speelt EN danst in Los Pajaritos, de welbekende flamenco-formatie uit Deventer.

Bart speelde jarenlang gitaar in de muzikale vriendengroep HubdaH.

SOUTHERN COMFORT brengt Americana-covers die naar eigen hand zijn gezet. John Hiatt, JJ Cale en Norah Jones zijn enkele voorbeelden van vertolkte artiesten.

De mooie samenzang door Rianne en Bart wordt begeleid door zuidelijke klanken voortgebracht uit gitaren, ukelele en accordeon. De muziek is intiem, melancholisch en soms stuwend…

Er kan nog veel meer geschreven worden over dit duo, maar het beste is om gewoon zelf te komen kijken en luisteren, en je onder te dompelen in deze heerlijke muziek, gebracht door een heerlijk duo!

De galerie, aan de Dorpsstraat 11a, is geopend vanaf 14.00 uur, en vanaf 15.00 kunt u gratis genieten van dit optreden. Een gift voor de muzikant wordt zeer op prijs gesteld.

Zaterdag 6 april, 15.00 – 17.00 uur
(inloop vanaf 14.30 uur)
Galerie ‘De Statenhoed’, Kunstkring Voorst
Dorpsstraat 11a, Twello

U bent van harte welkom!!!

Mocht u ook interesse hebben om (kosteloos) een muziek optreden bij de Kunstkring te verzorgen, neem dan contact op per mail annemariemulder5@gmail.com of telefonisch op 0634035704

KunstKring Voorst
volg ons