Galerie ‘De Statenhoed’, ‘ZATERDAGMIDDAG-MUZIEKCAFÉ’ met Southern Comfort

Liefhebber van JJ Cale, Nora Jones of John Hiatt? Dan kunt u zaterdagmiddag 1 februari a.s. volop genieten van het duo Southern Comfort in de galerie ‘De Statenhoed’ in Twello.

Het duo brengt eigen arrangementen van Americana-covers: authentieke country, folk en blues in een modern jasje. Het optreden in het kader van de door de Kunstkring Voorst georganiseerde muziekcafé’s ‘Muziek op Zaterdag’ begint om 15.00 uur en is vrij en voor iedereen toegankelijk.

Southern Comfort bestaat uit Rianne Leusink en Bart Zee. Beiden hebben ruimschoots hun sporen verdiend in de muziek. Rianne zingt, speelt én danst in Los Pajaritis, de bekende flamencoformatie uit Deventer. Bart is de gitarist van de formatie Hubdah.

Rianne en Bert begeleiden hun samenzang met zuidelijke klanken uit gitaren, ukelele en accordeon. Hun muziek is nu eens intiem en melancholisch en dan weer stuwend en vol energie. Het duo speelt met veel gevoel en passie de muziekstijlen die de laatste eeuw in Noord-Amerika zijn ontstaan.

Kortom, de moeite waard om de Statenhoed op 1 februari te bezoeken en vanaf 15.00 uur te genieten van dit bijzondere optreden.
De toegang is gratis, maar een gift voor de muzikanten wordt zeer op prijs gesteld.

Galerie ‘De Statenhoed’, aan de Dorpsstraat 11a, is geopend vanaf 14.00 uur. Je kunt dan alvast de groepsexpositie van de Kunstkring bezoeken en genieten van een lekker drankje.

Zaterdag 1 februari, 15.00 uur
‘Zaterdagmiddag-Muziekcafé’

Galerie ‘De Statenhoed’, Dorpsstraat 11a, Twello
U bent van harte welkom!

volg ons

KunstKring Voorst

De KunstKring Voorst, aan de Dorpsstraat 11a in Twello, is een centrum en platform voor beeldend kunstenaars en inwoners van de gemeente Voorst, waar kunst in haar breedste zin tot haar recht komt.
KunstKring Voorst
volg ons