Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zuid Voetbaldag mmv Jasmijn Janssen

25 oktober 2018 @ 10:00 - 15:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every year that begins at 10:00am on day first of oktober, repeating indefinitely

€10

Op donderdag 25 oktober 2018 (in de herfstvakantie) organiseert ‘Wilp Staat Op’, voor de vijfde maal, een voetbaldag op de velden van SV CCW’16 in Wilp. In overleg met de weergoden hebben we deze datum geprikt. Het project is wederom tot stand gekomen dankzij de medewerking van ZportZ, het bedrijf van Han Piels welke gespecialiseerd is het organiseren van dergelijke voetbaldagen. In het verleden was Han speler van Go Ahead Eagles en nog steeds is hij helemaal verknocht aan het voetbalspel. Han zegt “voetbal mooier te maken” en dat bewijst hij al jaren.

 

Dit jaar zijn er een paar speciale gasten. Een daarvan is Jasmijn Janssen, een ongekend talent uit Apeldoorn. We zullen haar verderop in de artikel voorstellen. Daarnaast komt er een keeper van Go Ahead Eagles langs voor de penaltybokaal. Lukt het jou om hem te verschalken?

mxp_wsod_126

 

De dag start om 10.00 uur (09.30 uur aanwezig) is bedoeld voor alle mini’s, F-, E- en D-pupillen uit de gemeente Voorst.

 

Rond 15.00 uur zal het afgelopen zijn. Voor het goede doel vragen wij een inschrijfgeld van € 10,- per deelnemer. Dit bedrag kan op de dag zelf betaald worden. Hiervoor heeft de pupil een hele dag vertier met verschillende voetbalactiviteiten zoals een voetbal-6-kamp, pannaveldjes, penaltybokaal (met keeper van Go Ahead Eagles dus!), snelheidskanon etc… Ook een voedzame sportlunch zit bij de prijs inbegrepen. Deelnemers kunnen zich aanmelden via een mailtje naar wilpstaatop@gmail.com.

 

mxp_wsod_17Wanneer u begeleider zou willen zijn op deze dag horen wij dat ook graag. Vele handjes maken immers licht werk en de ervaring leert dat 2 leiders op een groepje van 10 deelnemers het beste werkt. Stuur dan aub een mailtje naar het eerder genoemde emailadres.

 

We hopen jullie te verwelkomen op donderdag 25 oktober om de herfstvakantie op te leuken met een sportieve voetbaldag!

 

Leer van Jasmijn Janssen!Jasmijn

Wellicht gaan je wenkbrauwen fronzen bij het horen van de naam, maar ze timmert toch behoorlijk aan de weg. De 20-jarige Jasmijn Janssen uit Apeldoorn is een alleskunner met een bal. Ze is Nederlands Kampioen Freestyle Voetbal en werd onlangs 4rde op de World Freestyle Masters in Tokyo. Daarnaast schitterde ze ook al in reclamespotjes van Ajax en Huawei. Op 25 oktober komt ze haar kunsten vertonen tijdens de ZuidVoetbaldag en zal ze een clinic geven aan alle deelnemers. Dat wil je absoluut niet missen!

Wilp Staat Op
Volg ons

Wilp Staat Op

Stichting Wilp Staat Op organiseert diverse acties en evenementen waarbij de opbrengst volledig ten goede komt aan een goed doel.
Wilp Staat Op
Volg ons

Gegevens

Datum:
25 oktober 2018
Tijd:
10:00 - 15:00
Kosten:
€10
Evenement Categorie:
Website:
http://www.wilpstaatop.nl

Organisator

Stichting Wilp Staat Op
E-mail:
wilpstaatop@gmail.com
Website:
www.wilpstaatop.nl

Locatie

Sportcomplex d’Olde Leeuwenbarg
Molenallee 53
Wilp, Gelderland Nederland
+ Google Maps
Website:
www.wilpstaatop.nl