Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop Origami

20 maart @ 19:00 - 21:00

€6,00

Origami Pasen

Dat origami ouderwets gefreubel  is, is al lang achterhaald. Origami wordt n.l. toegepast in de meest geavanceerde gezondheids- en ruimtevaarttechnologieën en bedrijfsleven zoals de auto/industrie. Op universiteiten wordt origami zeer serieus genomen en ook in het onderwijs en door kunstenaars is het een veel onderzochte en toegepaste techniek. Dat het een zeer mindfulle bezigheid is kunnen de deelnemers beamen, die eerder een workshop bij Steve volgden. Het leuke is dat op elk gewenst moment, waar je ook bent, origami kunt doen, kinderen en volwassenen. Het enige wat nodig is, is een stukje papier. Zodra de deelnemer de techniek wat onder de knie heeft, staat ze verbaasd wat ze tevoorschijn kan toveren.

Er zijn 6 workshops tot de zomervakantie gepland waar op ieder gewenst moment ingestapt kan worden. In de eerste workshop heeft als onderwerp: geometrische modellen maken.
Woensdag 20 maart  19.00-21.00 uur, (Inloop vanaf 18:50)
Bibliotheek Twello. Kosten € 6,- p.p. incl. materialen en koffie
Info en aanmelding: voorsterklei@gmail.com

Bibliotheek Brummen-Voorst

Bibliotheek Brummen-Voorst

Bibliotheek Brummen-Voorst heeft 3 locaties in Twello, Brummen en Eerbeek.

In de bibliotheek kunt u een boek lezen, de krant doornemen of in een tijdschrift bladeren. Ook kunt u gebruik maken van computer, internet, printer en kopieermachine. Tegen betaling is er een kopje koffie/thee in het leescafé. Als bezoeker kunt u gratis gebruik maken van wifi. De bibliotheek heeft duizenden titels, niet alleen boeken maar ook e-books, luisterboeken, dvd's, e-readers en daisy spelers. Daarnaast ook een tal van kranten en tijdschriften. Titels die niet aanwezig zijn in de bibliotheek kunt u reserveren in het netwerk. Kinderen tot 18 jaar betalen geen lidmaatschapsgeld. Uiteraard kunnen zij ook van alle genoemde voorzieningen gebruik maken.
Bibliotheek Brummen-Voorst

Latest posts by Bibliotheek Brummen-Voorst (see all)

Locatie

Bibliotheek Twello
Marktplein 11
Twello, 7391 DH
+ Google Maps
Telefoon:
0571 - 27 2338
Website:
http://www.bibliotheekbrummenvoorst.nl/actueel/jennefer-mellink-in-twello.html