Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop kerstbakjes maken

14 december 2016 @ 10:00 - 12:00

Deze ochtend is er namelijk gelegenheid om zelf een mooi kerststukje op een steigerhouten plank te maken. De ochtend wordt begeleid door een enthousiaste en creatieve vrijwilligster.

 

Denk niet: ik ben niet creatief, u zult zien dat iedereen met begeleiding iets prachtigs neer kan zetten. Een mooi kerststukje voor uzelf of voor een ander, door uzelf gemaakt, hoe leuk is dat? Voor materialen wordt gezorgd

Op woensdag 14 december wordt er in Klarenbeek een workshop Kerstbakjes maken georganiseerd. Deze workshop vindt plaats tijdens de wekelijkse inloopochtend op woensdag. De ochtend wordt begeleid door enthousiaste en creatieve vrijwilliger. Denk niet, dit kan ik niet, het is helemaal niet zo moeilijk en er zijn verschillende mensen die u kunnen begeleiden.

De inloopochtend is wekelijks van 10 uur tot 12 uur. De workshop zal ook om 10 uur starten en rond de klok van 12 uur afgelopen zijn. Deelname aan deze workshop kost € 15,00 dit is inclusief het bloemstuk en 2 bakjes koffie. Wel graag zelf een snoeischaartje meenemen. Aanmelden kan tot woensdag 7 december via 06-12260021 of via dorpscontactpersoon@klarenbeeksbelang.nl

volg ons

Klarenbeeks Belang

De Dorpscontactpersonen willen het dorp Klarenbeek leefbaarder maken. Ze doen dit door activiteiten voor en samen met Klarenbekers te organiseren.
Klarenbeeks Belang
volg ons

Latest posts by Klarenbeeks Belang (see all)

Gegevens

Datum:
14 december 2016
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:
Website:
http://fb.com/dorpscontactpersoonklarenbeek

Locatie

Multifunctioneel Centrum Klarenbeek
Bosweg 12 - 14
Klarenbeek, Gelderland 7382CC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
055-3011585
Website:
www.mfcklarenbeek.nl