Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wilpse Boostcamp, Fit voor het leven

25 september 2019 @ 09:00 - 10:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 25 September 2019 at 17:00

Gratis

Sport doet iets met je! Om dat te ervaren biedt LEVIEN in het kader van de nationale sportweek een gratis Wilpse Boostcamp aan. LEVIEN is een persoonlijke business coach, beweging en sport zijn onderdeel van de dienstverlening. Is buiten sporten met anderen iets voor jou, dan nodigt LEVIEN je uit op woensdagmorgen 25 september 2019, van 9 tot 10 of woensdagavond 25 september 2019, van 17 tot 18 uur, starten bij de dorpskerk in Wilp. Aanmelden bij info@LEVIEN.NU. (er is beperkt ruimte)

LEVIEN coacht mensen om met een gezond lijf en brein zichzelf continu te ontwikkelen als professional. Denk aan management- en leiderschap- vaardigheden, leef/ werk stijl verandering, beweging, voeding, arbeid en rust verhouding.

Vanuit de overtuiging dat mentale groei samen oploopt met fysieke ontwikkeling, heeft LEVIEN de opleiding Vitaal Coach doorlopen en afgerond. Sinds 2018 is LEVIEN geregistreerd als Fitnesstrainer A en in 2019 als Fitnesstrainer B, verder is hij gediplomeerd leefstijlcoach en gewichtconsulent. In deze doorstart-fase traint LEVIEN individuele sporters, leidinggevenden en de Wilpse Boostcamp Babes die allen een hoger niveau nastreven.

Vanuit een gewenste ontwikkelrichting of -doel geeft de persoonlijke business coach vorm aan de benodigde fysieke en mentale acties voor het ontwikkelproces. Hierbij staan zelfreflectie en groei centraal.

Naast het begeleiden van het ontwikkeltraject reikt LEVIEN methoden en tools aan om leefstijl en gedrag blijvend te veranderen. De nadruk ligt op het leren door te doen. Dit resulteert in bewustwording van eigen kracht of signalen in je lichaam, in het teamproces of in organisatiepatronen. Voor iedere klus wordt een parcours op maat ontwikkeld met aandacht voor lichaam en geest. Zo kan het wellicht effectiever zijn om patronen of gedrag aan den lijve te ervaren door fysiek met elkaar aan de slag te gaan. Hoe? Daarover gaat LEVIEN graag met u in gesprek.

Levien de Jager
Laatste berichten van Levien de Jager (alles zien)

    Gegevens

    Datum:
    25 september 2019
    Tijd:
    09:00 - 10:00
    Kosten:
    Gratis
    Evenement Categorie:
    Website:
    https://www.levien.nu/diensten/vitaal-business-coach.html

    Locatie

    Dorpskerk Wilp
    Kerkstraat 35
    Wilp, Gelderland Nederland
    + Google Maps
    Website:
    http://www.dorpskerkwilp.nl/dorpskerk-wilp/