Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Walk&Talk Netwerkbijeenkomst

31 augustus 2018 @ 09:30 - 11:30

Op zoek naar (ander) werk? Dan is het soms wel fijn om hier wat hulp bij te gebruiken. De Walk&Talk is een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Een plek waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Op 31 augustus komt er geen gastspreker maar wordt er wat meer ingezoomd in het netwerken. Iedereen heeft een netwerkcirkel maar in hoeverre maakt een werkzoekende daar ook echt gebruik van? Deze ochtend kunnen positieve ervaringen of tips op het gebied van netwerken met elkaar gedeeld worden. Voel je zeker ook welkom als je zelf  (nog) geen ervaring of tip hebt om te delen.

Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis. De bijeenkomst vindt plaats in de bibliotheek in Twello, Marktplein 11, en duurt van 09.30 tot 11.30 uur.

Bibliotheek Brummen-Voorst

Bibliotheek Brummen-Voorst

Bibliotheek Brummen-Voorst heeft 3 locaties in Twello, Brummen en Eerbeek.

In de bibliotheek kunt u een boek lezen, de krant doornemen of in een tijdschrift bladeren. Ook kunt u gebruik maken van computer, internet, printer en kopieermachine. Tegen betaling is er een kopje koffie/thee in het leescafé. Als bezoeker kunt u gratis gebruik maken van wifi. De bibliotheek heeft duizenden titels, niet alleen boeken maar ook e-books, luisterboeken, dvd's, e-readers en daisy spelers. Daarnaast ook een tal van kranten en tijdschriften. Titels die niet aanwezig zijn in de bibliotheek kunt u reserveren in het netwerk. Kinderen tot 18 jaar betalen geen lidmaatschapsgeld. Uiteraard kunnen zij ook van alle genoemde voorzieningen gebruik maken.
Bibliotheek Brummen-Voorst

Latest posts by Bibliotheek Brummen-Voorst (see all)

Gegevens

Datum:
31 augustus 2018
Tijd:
09:30 - 11:30
Evenement Categorie:
Website:
https://www.bibliotheekbrummenvoorst.nl/activiteiten/Walk-en-Talk.html

Locatie

Bibliotheek Twello
Marktplein 11
Twello, 7391 DH
+ Google Maps
Telefoon:
0571 - 27 2338
Website:
http://www.bibliotheekbrummenvoorst.nl/actueel/jennefer-mellink-in-twello.html