Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Walking Zaalvoetbal

14 december 2018 @ 13:30 - 14:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 1:30pm on vrijdag, repeating until 22 December 2018

Gratis

Drie keer gratis zaalvoetballen in december

Voor 55-plussers start op vrijdagmiddag 7 december een zaalvoetbaltraining onder begeleiding van de buurtsportcoach van SV Voorwaarts. Deze activiteit voor 55 plussers wordt samen met Mens en Welzijn Voorst georganiseerd. Lekker ouderwets een potje zaalvoetballen. Drie weken lang kan er gratis kennis gemaakt worden met (walking) zaalvoetbal.

Sportiviteit en gezelligheid
Een vaste groep spelers uit Twello en omgeving komt wekelijks naar SV Voorwaarts om een lekker potje voetbal te spelen. De 55 plus variant is een voetbalvorm waarbij niet wordt hardgelopen. Tijdens de Walking voetbal wordt aandacht besteed aan een goede warming-up om vervolgens te werken aan oa. trap en pass-oefeningen en afwerken op doel. Als afsluiting wordt er wekelijks een onderling partijtje gespeeld. Naast het sportieve gedeelte wordt er na het voetballen (de derde helft) samen een kop koffie gedronken en wordt er gepraat  over van alles en nog wat, net als vroeger!

Proeftrainingen
Omdat het buiten kouder wordt,  nodigen wij u op vrijdag 7, 14 en 21 december van 13:30 tot 14.30 uur uit om vrijblijvend een proeftraining mee te doen in de gymzaal van (oud) Veluws College aan de Hietweideweg 20 in Twello. Voor vragen kunt u terecht bij de buurtsportcoach via 06-15823140 of buurtsportcoach@voorwaartstwello.nl

 

SV Voorwaarts

SV Voorwaarts

Voorwaarts is een omni sportvereniging in Twello en opgericht op 14 mei 1934. Onze vereniging bestaat uit de sportafdelingen Voetbal, Gymnastiek, Volleybal en Handbal en de afdelingen Toneel, Ontspanning en Businessvrienden.
SV Voorwaarts

Gegevens

Datum:
14 december 2018
Tijd:
13:30 - 14:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Sporthal voormalig Veluws College
Hietweideweg 20
Twello, Nederland
+ Google Maps