Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Toneeluitvoering: BED, BAD & BROOD

9 november @ 20:00 - 22:00

€6

Op zaterdagavond 9 november hebben wij onze toneeluitvoering in de Multizaal van Sporthal Jachtlust, Jachtlustplein 7 in Twello. Opgevoerd zal worden BED, BAD EN BROOD. Een klucht in vier bedrijven door Anne Terwisscha.

Korte inhoud:
Jannelies is de beheerster van een daklozenopvang en dacht het rustig te hebben met haar enige gast Rob. Maar dat heeft ze mis. Het begint al met haar zus Margot, die wil bewijzen, dat ze het best een dag volhoudt in de opvang en daar een weddenschap op afsluit. Dan krijgt Jannelies ook nog te maken met gemeenteambtenaar Van Dijk, die andere plannen heeft met deze opvang en zijn assistent Eduard in vermomming stuurt om te spioneren. Cora, medewerkster bij de opvang heeft een broer Pim, die opeens dakloos is geworden en onderdak zoekt; hij is ook nog op de vlucht voor zijn eveneens dakloos geraakte vriendin Astrid. Doldwaze verkleedpartijen en misverstanden zijn het gevolg met een verrassende ontknoping !!

Aanvang: 20:00 uur.

Zaal open: 19:30 uur.

Entree: € 6,00 per persoon.

Kaarten ’s avonds te verkrijgen aan de zaal. Reserveren is ook mogelijk: per e-mail naar sovvtoneel@gmail.com.

Volg ons

Voorst Actief

Een website, van en voor iedereen. Een gezamenlijk initiatief van de gemeente Voorst, buurtsportcoaches en dorpscontactpersonen. Op dit digitale platform kunnen verbindingen tot stand komen tussen burgers en organisaties.
Voorst Actief
Volg ons

Latest posts by Voorst Actief (see all)

Gegevens

Datum:
9 november
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€6
Evenement Categorie:

Locatie

Multizaal Jachtlust
Jachtlustweg 7
Twello, 7391BW Nederland
+ Google Maps