Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nijntje Beweegdiploma bij SV Twello

4 april 2018 @ 09:00 - 09:45

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 9:00am on woensdag, repeating until 25 April 2018

€60

Het halen van een zwemdiploma voor het jonge kind is voor veel ouders de normaalste zaak van de wereld en hoort bij de opvoeding. Het behalen van een beweegdiploma voor het jonge kind is nog niet zo vanzelfsprekend, maar ó zo belangrijk voor de motorische en sociale ontwikkeling van een jong kind. SV Twello zorgt er inmiddels al twee jaar voor dat kinderen op jonge leeftijd ook het beweegdiploma kunnen halen!

Waarom een Beweegdiploma voor kinderen van 2-3 jaar?

In de leeftijdsperiode van 2 tot 4 jaar vindt bij kinderen de grootste ontwikkeling van de motoriek plaats. Er ontwikkelt zich een verfijnde samenwerking tussen het gezichtszintuig, evenwichtszintuig en de sensoren in de spieren, pezen en gewrichten enerzijds en het zenuwstelsel anderzijds. Een goed motorisch fundament is van sterke invloed op de fysieke en mentale gesteldheid. Het is dan ook belangrijk om hierop in te spelen. Daarnaast is bewegen voor het jonge kind van groot belang om overgewicht tegen te gaan. Zodra het kind goed kan lopen zijn speelse manieren van bewegen noodzakelijk.

SV Twello

Gymclubs die het Beweegdiploma aanbieden hebben het KNGU keurmerk ‘Beweegdiploma’. De KNGU ziet onder andere toe op het gebruik van het juiste lesmateriaal, kwaliteit van technisch kader en regelmatige frequentie van de lessen. Alleen trainers/leiding die de speciale opleiding Beweegdiploma hebben gevolgd en het certificaat Beweegdiploma hebben ontvangen, worden door de KNGU erkent als aanbieder van het Nijntje Beweegdiploma programma. Hiermee is de sporter gegarandeerd van kwaliteit. SV Twello is de enige sportvereniging in de gemeente Voorst met een keurmerk.

Nieuwe lessenreeks

Op woensdag 10 januari 2018 start er een nieuwe lessenreeks Nijntje Beweegdiploma A bij SV Twello. De lessen vinden wekelijks plaats op woensdagochtend van 9.00 tot 9.45 uur in turnhal de Zuiderlaan te Twello. De begeleiding is in handen van Afienus Veenstra, een enthousiaste en ervaren gym- en turndocent en al een aantal jaar docent bij SV Twello. De lessenreeks bestaat uit 15 lessen en is bedoeld voor kinderen van 2 en 3 jaar. Ouders mogen tijdens de lessen gewoon in de zaal aanwezig zijn en lekker meebewegen. De kosten bedragen eenmalig 60 euro. Meer informatie of aanmelden? Neem dan contact met ons op via beweegdiploma@svtwello.nl of download hier het inschrijfformulier.

SV Twello
Volg ons

SV Twello

Omni vereniging SV Twello. Samen sterk in sport! Winnaar publieksprijs Sportbestuur van het jaar 2010/2011.
SV Twello
Volg ons

Latest posts by SV Twello (see all)

Gegevens

Datum:
4 april 2018
Tijd:
09:00 - 09:45
Kosten:
€60
Evenement Tags:
, , , , ,
Website:
https://www.svtwello.nl/index.php?page=3989

Locatie

Sportpark de Zuiderlaan
Zuiderlaan 5
Twello, Gelderland 7391 TZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0571-280075
Website:
www.svtwello.nl