Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Stabat Mater

13 april @ 20:00

€15

Pergolesi Ensemble

In het voorjaar van 2019 organiseert Stichting Sint Martinuskerk Bussloo in samenwerking met In Goede Handen Management weer vier concerten op de zaterdagavond. Het derde concert vind plaats op zaterdagavond 13 april om 20:00 uur.

Het Pergolesi Ensemble staat bekend om de jaarlijks terugkerende uitvoeringen van Pergolesi’s welbekende Stabat Mater. Op de zaterdag voor Palmzondag wordt dit mooie werk uitgevoerd door alt Marianne Selleger met naast haar sopraan Wendeline van Houten.

Bijzonder bij het begeleidend instrumentaal ensemble is dat er saxofoons in plaats van strijkers gebruikt worden. In deze unieke versie voor zangstemmen en vier verschillende saxofoons heeft Pergolesi’s Stabat Mater een sterke ontroerende kracht.

Laat u verrassen en ontroeren door de schoonheid van deze muziek en laat u raken door de intense smart, overlevingskracht en optimisme van Maria die haar zoon aan het kruis ziet sterven.

Organisator Jurgen van der Ent

Managementbureau at In Goede Handen Management
In Goede Handen Managementis een onderneming, opgericht in 2017, die zich richt op zelfstandige musici en/of ensembles die graag meer praktische en financiële/administratieve ondersteuning op verschillende manieren nodig hebben. Een activiteit is het organiseren van concerten. Zo organiseert In Goede Handen Management samen met Stichting Sint Martinuskerk Bussloo een concertserie in de Martinuskerk in Bussloo.

Latest posts by Organisator Jurgen van der Ent (see all)

Gegevens

Datum:
13 april
Tijd:
20:00
Kosten:
€15
Evenement Categorie:
Website:
http://www.sint-martinuskerk-bussloo.org

Organisator

Stg. Sint Martinuskerk Bussloo i.s.m. In Goede Handen Management
Telefoon:
085-8770376
E-mail:
info@ingoedehanden.management
Website:
www.ingoedehanden.nl

Locatie

Sint Martinuskerk
Bussloselaan 17 B
Bussloo, Gelderland 7383AG Nederland
+ Google Maps
Website:
www.sint-martinuskerk-bussloo.org