Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sportief wandelen vanaf ‘Klein Twello’

5 juni 2019 @ 10:00 - 11:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 10:00am on woensdag, repeating indefinitely

Steevast vertrekt er, iedere woensdagochtend een wandoelgroep vanuit ‘Klein Twello’ aan de Maarten Tromplaan. Onder begeleiding van een wandelcoach wordt er in twee groepen van verschillende niveaus gewandeld in en rondom Twello. Een keertje op proef meewandelen is mogelijk.

 

Wandelen is de ideale activiteit voor iedereen die aan fitheid wil werken. Iedere woensdagmorgen vanaf 10.00 uur wordt aangevangen met een warming up waarna we opsplitsen in 2 groepen (in de zomermaanden start men om 09.00 uur). Daarna wordt er vertrokken voor een wandeling van respectievelijk ± 6 en ± 8 km die weer eindigt bij ‘Klein Twello’. Twee wandelcoaches bepalen de route en begeleiden de groep.

 

 

De wandelgroep vindt gezelligheid erg belangrijk. Wanneer men omstreeks 11.30 uur weer terug komt wordt er ook altijd samen koffie gedronken, maar dit is uiteraard niet verplicht.

 

In de verschillende vakanties wandelt men gewoon door. Zelfs als het regent trekken ze eropuit. Enkel bij onweer of extreme gladheid gaat het wandelen niet door. Natuurlijk is het geen verplichting en beslist iedere deelnemer zelf of hij/zij mee wandelt.

 

Mensen die geïnteresseerd zijn in ‘sportief wandelen’ kunnen contact opnemen met Guus Kroes, buurtsportcoach van Mens en Welzijn Voorst, of sluit gerust eens aan op woensdagmorgen. De start is, zoals gezegd, bij ‘Klein Twello’.

Guus Kroes (Buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst)
Volg mij via
Laatste berichten van Guus Kroes (Buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst) (alles zien)

Gegevens

Datum:
5 juni 2019
Tijd:
10:00 - 11:30

Organisator

Buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst
Telefoon:
0640103611
E-mail:
g.kroes@mensenwelzijn.nl
Website:
www.mensenwelzijn.nl

Locatie

Klein Twello
Maarten Tromplaan 2
Twello, Gelderland 7391KH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0640103611