Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Schrijfworkshop bij de Kunstkring

1 mei @ 19:30 - 15 mei @ 21:30

15€

Elke maand op een woensdag bij Kunstkring Voorst workshop schrijven 

 

Maandelijkse schrijfworkshop Schrijven vanuit je hart!

TWELLO – Maandelijks is er op woensdag een schrijfworkshop bij de Statenhoed aan de Dorpsstraat 11A in Twello. Je hebt dan een afspraakje met de kunstenaar in jezelf in het gezellige galeriecafe van de Statenhoed. Op deze ‘inspiratie-date’ schud jij je creatieve brein wakker. Je geeft het de broodnodige brandstof. Je wordt respectvol begeleid door een bevoegd docente in een kleine, veilige groep met een maximaal aantal deelnemers.

Omdat je voor jezelf schrijft, kom je uit je schulp. Het maakt namelijk niet uit wat je schrijft, maar belangrijk is dat je schrijft! Meerdere wetenschappelijke onderzoeken wijzen uit dat mensen door schrijven beter in hun vel gaan zitten. Als je je emoties in woorden kunt vatten, heeft dat een positief effect op je gezondheid. Elke maand op een woensdag (zie agenda op www.lisvandergeer.com en www.kunstkringvoorst.nl) kunt u met de schrijfworkshop meedoen na aanmelding.

Inspiratie

Als u de smaak te pakken heeft, komt u terug! Het gaat hier om een aantal los van elkaar te volgen workshops met als doel je schrijfflow te stimuleren. Elke schrijfsessie heeft een ander thema. Door deze verrassende opdrachten en oefeningen krijgt je kritiekduiveltje geen kans. U gaat gegarandeerd naar huis met mooie teksten, inspiratie en een opgeladen batterij.
*Locatie: Galeriecafé Statenhoed van de Kunstkring in Twello!, Dorpsstraat 11 A in Twello*Kosten : Slechts 15 euro per keer incl koffie en thee.
*Data en tijden: Altijd van 19.30- 21.30 woensdagen 17 oktober 2018, 14 november 2018, 12 december 2018, 16 januari 2019, 13 februari 2019, 13 maart 2019, 17 april 2019, 15 mei 2019. Hierna is er een zomerstop en beginnen we weer in september!!!!

Een week vooraf aanmelden via het contactformulier (www.lisvandergeer.com/agenda) is gewenst. In de agenda op de website www.lisvandergeer.com kun je zien of de datum nog actueel is, of dat er een workshop al VOL is.
Mailen voor informatie kan ook: lisvandergeer@hotmail.com

KunstKring Voorst
volg ons

KunstKring Voorst

De KunstKring Voorst, aan de Dorpsstraat 11a in Twello, is een centrum en platform voor beeldend kunstenaars en inwoners van de gemeente Voorst, waar kunst in haar breedste zin tot haar recht komt.
KunstKring Voorst
volg ons

Gegevens

Begin:
1 mei @ 19:30
Einde:
15 mei @ 21:30
Kosten:
15€
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
http://www.lisvandergeer.com

Organisator

Lis bij Kunstkring Voorst in Twello
Telefoon:
0625352645

Locatie

Kunstkring Voorst
Dorpsstraat 11a
Twello, 7391 DC Nederland
+ Google Maps
Website:
www.kunstkringvoorst.nl