Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

Rondje Thermen Bussloo Herfst (wandelen & hardlopen)

13 oktober @ 10:00 - 12:00

Afgelopen voorjaar hebben we het eerste vernieuwde Rondje Bussloo georganiseerd. Ondanks de regen was het een geweldig succes. Maar liefst 850 deelnemers liepen mee . Naast het hardlopen wat we al jaren organiseren hebben we nu ook de routes geopend voor wandelaars! Bussloo is 1 van de mooiste recreatiegebieden van Nederland en het wandelen en hardlopen is er geweldig om te doen! En in oktober mogen de honden ook mee.

Afstanden

We hebben ten opzichte van de 1e vernieuwde editie de routes enigszins aangepast en verbeterd. Bovendien hebben we op vele verzoek de 7,5 km (het officiele rondje Bussloo) er weer aan toegevoegd.
 • 5 km      starttijd 10.00 uur, wandelen 10.10 uur
 • 7,5 km   starttijd 10.00 uur, wandelen 10.10 uur
 • 10 km    starttijd 10.00 uur, wandelen 10.10 uur
 • 15 km    starttijd 10.00 uur, wandelen 10.10 uur

Voorzieningen

We hebben  drank- en rustposten op het parkoers. We bieden daar koffie, thee, water en sportdrank aan voor de wandelaars en  water en sportdrank  voor de hardlopers. Voor de 5, 7,5 en 10 km is dat ongeveer halverwege de route. Voor de 15 km hebben we 2 drank- en rustposten ingericht. Beide posten zijn voorzien van toiletten en zitplaatsen. Bovendien kun je bij de start en finish gebruik maken van de faciliteiten en de kantine van Pitch en Putt Bussloo.
De hardlopers worden van sportdrank of water voorzien dmv drankpostmedewerkers die de gewenste dranken aanreiken.

Herinnering

Iedere deelnemer ontvangt een fraai “rondje Bussloo” aandenken. Wat dat wordt is nog een verassing.  Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een saunavoucher van Thermen Bussloo

Early Bird inschrijving

Wanneer je voor 1 oktober inschrijft sturen we de saunavoucher al vast naar je op! Dan kun je al eerder gebruik maken van Thermen Bussloo! Je ontvangt de saunabon binnen 2 weken na inschrijving.
 
Inschrijven na 1 oktober: wanneer je na 1 oktober inschrijft ontvang je de saunabon bij het afhalen van je startbewijs op de dag zelf.
Parkeren op Bussloo  Helaas is parkeren op Bussloo niet gratis. Een parkeerkaart kost 3 euro. Je kunt bij inschrijving nu ook jouw parkeerkaart reeds aanschaffen. Bij het afhalen van je startnummer op de dag zelf ontvang je dan ook de uitrijkaart.

Doe mee voor stichting Beat Batten!

Stichting Beat Batten zet zich in voor onderzoek voor kinderen met de ziekte Batten. De ziekte van Batten (Batten Disease) is de benaming voor een groep erfelijke stofwisselingsziekten die vrijwel uitsluitend voorkomt bij kinderen. In Nederland wordt 1 op de 50.000 kinderen getroffen door Batten. Wereldwijd is dat 1 op de 25.000 kinderen en er is op dit moment nog geen genezing mogelijk!!

Wij vinden het mooi om iets terug te doen voor de maatschappij en koppelen daarom ons evenement graag aan deze bijzondere stichting.

Je kunt direct een donatie doen aan de stichting, of zelf een actie starten als jij meeloopt met het Rondje Thermen Bussloo op 13 oktober. Je kunt dan mensen in jouw omgeving te vragen om jou weer te sponsoren! Zo loop je al je kilometers daadwerkelijk voor een heel goed doel!

Klik hier om te doneren óf om zelf een actiepagina aan te maken en een eigen inzamelingsactie te beginnen!

Thumbs Up

Thumbs Up doet leuke dingen met je merk!
Thumbs Up

Latest posts by Thumbs Up (see all)

  Gegevens

  Datum:
  13 oktober
  Tijd:
  10:00 - 12:00
  Evenement Categorie:
  Website:
  https://startfinish.nl/events/rondje-bussloo-herfsteditie-wandelen-hardlopen/

  Organisator

  Start Finish evenementen
  E-mail:
  info@startfinish.nl
  Website:
  https://www.startfinish.nl

  Locatie

  Pitch & Putt Golf Bussloo
  Withagenweg 17 Gelderland 7384 SB Nederland + Google Maps
  Telefoon:
  0571-261212
  Website:
  www.pitchputtbussloo.nl