Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Pannenkoekenfietstocht in Wilp

10 mei 2018 @ 08:00 - 18:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 1 January 1970 at 8:00am

€6

Inmiddels een traditie in Wilp, de ‘pannenkoekenfietstocht’ op Hemelvaartsdag. Al jaren wordt er met dit evenement geld ingezameld voor goede doelen. Dit jaar is dat niet anders en worden er weer verschillende goede doelen gesteund.

In het centrum van Wilp, bij dorpshuis ‘de Pompe’ starten verschillende fietstochten door de prachtige regio van de IJsselvallei en Veluwezoom. U kunt starten bij het dorpshuis vanaf 08.00 uur. Inschrijven voor de fietstocht kan tot 15.00 uur. U betaald slechts € 6,- voor de fietsroute en bij terugkomst staan er heerlijke pannenkoek op u te wachten. Uiteraard is de bar ook geopend en zijn er verschillende bands vastgelegd voor live muziek. Zo wordt het centrum van Wilp weer omgebouwd tot een gezellige feestlocatie voor jong en oud.

Het gehele evenement wordt gedragen door vrijwilligers en ook de bands treden kosteloos op. Dit alles voor de verschillende goede doelen die er gesteund worden. Welke goede doelen dit zijn? Dat hoort u op donderdag 10 mei, Hemelvaartsdag. Hopelijk tot dan!

Wilp Staat Op
Volg ons
Laatste berichten van Wilp Staat Op (alles zien)

Gegevens

Datum:
10 mei 2018
Tijd:
08:00 - 18:00
Kosten:
€6
Evenement Categorie:

Locatie

Dorpdhuis De Pompe
Dorpsstraat 41
Wilp,
+ Google Maps