Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

OWK Jeu de Boules

22 september 2018 @ 13:00 - 17:00

Gratis

Wilp neemt afscheid van zijn DCP-er

Op zaterdagmiddag 22 september neemt Wilp afscheid van zijn dorpscontactpersoon (DCP). Gé Lenselink heeft deze rol namelijk 5 jaar vervuld en vindt het nu tijd om een stapje terug te doen. Met name voor de oudere doelgroep zijn er veel dingen van de grond gekomen onder zijn leiding. Per 1 september heeft hij het stokje over gedragen aan Guus & Gerrit Kroes. Op de achtergrond blijft Gé nog wel betrokken bij enkele activiteiten, zoals de Wandel4daagse en de lichtweek.

 

Namens de Wilpse Belangenvereniging willen wij iedereen de kans geven om Gé persoonlijk te bedanken voor hetgeen hij de afgelopen 5 jaar heeft neergezet. Hiervoor nodigen wij je uit voor afscheidsborrel in dorpshuis de Pompe, zoals gezegd op zaterdag 22 september vanaf 16.00 uur. Kom gezellig langs om te proosten met én op deze sympathieke Wilpenaar.

 

Open Wilpse Kampioenschappen Jeu de Boules

Voorafgaand aan de afscheidsborrel staat er een Jeu de Boules-wedstrijd op het programma. Deelname is gratis, de roem eeuwig en iedereen is welkom! In duo’s wordt er gestreden om de ‘Gé Lenselink Trofee’. We starten om 13.00 uur. Aanmelden is wel een must zodat we vooraf een speelschema kunnen opstellen. Geef je als duo op via g.kroes14@gmail.com en dan zien we jullie graag op 22 september!

 

Belangenvereniging Wilp e.o.
Like

Belangenvereniging Wilp e.o.

Belangenvereniging Wilp voor een goed woon- en leefklimaat in Wilp en omstreken.
Belangenvereniging Wilp e.o.
Like

Latest posts by Belangenvereniging Wilp e.o. (see all)

Gegevens

Datum:
22 september 2018
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Dorpshuis De Pompe
Dorpsstraat 41
Wilp, 7384BD
+ Google Maps
Telefoon:
0571-261529