Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ontdek jouw beach-sport bij SV Voorwaarts

23 mei 2018 @ 14:00 - 30 mei 2018 @ 15:30

SV Voorwaarts organiseert op woensdag 23 en 30 mei van 14.00-15.30 uur sportkenningmakingslessen, onder de noemer “Ontdek jouw sport bij Voorwaarts”

Sportaanbod
Er kan op deze middag kennis gemaakt worden met sporten die de omnivereniging aanbiedt, dat zijn beachvolleybal, beachhandbal, beachtennis en voetbal. De sporten worden op sportpark de Laene onder deskundige begeleiding gegeven op en rond het beachveld.

Het project “Ontdek jouw sport bij Voorwaarts” wordt met enthousiasme uitgevoerd door de buurtsportcoach en de sportafdelingen van SV Voorwaarts. Een mooie manier om kinderen kennis te laten maken met meerdere sporten, dit keer ook beachsporten.

Verrassing deelnemers
Voor iedere deelnemer is er een verrassing van SV Voorwaarts met daarnaast een aanbieding om extra proeflessen te volgen van de sport die jou aanspreekt!

Aanmelden
Iedereen mag meedoen, graag even aanmelden voor deelname aan 1 of meerdere clinics via het email adres: buurtsportcoachsvvoorwaarts@outlook.com

SV Voorwaarts

SV Voorwaarts

Voorwaarts is een omni sportvereniging in Twello en opgericht op 14 mei 1934. Onze vereniging bestaat uit de sportafdelingen Voetbal, Gymnastiek, Volleybal en Handbal en de afdelingen Toneel, Ontspanning en Businessvrienden.
SV Voorwaarts

Gegevens

Begin:
23 mei 2018 @ 14:00
Einde:
30 mei 2018 @ 15:30
Website:
http://www.voorwaartstwello.nl

Organisator

SV Voorwaarts
E-mail:
buurtsportcoachsvvoorwaarts@outlook.com
Website:
www.voorwaartstwello.nl

Locatie

SV Voorwaarts
Kerklaan 2a
Twello, Gelderland Nederland
+ Google Maps
Website:
www.voorwaartstwello.nl