Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

Nieuwjaarswandeling Scouting Voorst

15 januari 2017 @ 13:30 - 16:00

Gratis

De Hélène H. Wilkensgroep uit Voorst is klaar voor de traditionele Nieuwjaarswandeling op 15 januari 2017, een route van ca. 7 km (voor kleine wandelaartjes evt. in te korten).  Aanvang: 13.30 uur,  ontvangst met koffie/thee. Start (en finish) Clubhuis De Vlam, Halmen 1a, Voorst.

Parkeren op het parkeerweitje aan De Halmen, of op de parkeerplaats bij Bakker Bril. (Staat aangegeven) En uw hond? Die mag een middagje thuisblijven.

Deelname is gratis, maar ook dit jaar is er na de wandeling gelegenheid de middag gezellig af te sluiten met snert en/of een broodje met iets lekkers in ons clubhuis.De organisatie hiervan ligt deels in handen van de Explorers. Zij hopen hiermee een klein centje bij te verdienen voor hun zomerkamp in  juli 2017. Halverwege de tocht is er (optioneel) een drinkpost om even op te warmen!

De wandeling is meteen een  afsluiting van het jubileumjaar 70 jaar ScoutingVoorst. Voor en na de wandeling kunnen er nog foto’s bekeken worden uit de afgelopen 70 jaar.

Like

Scouting Voorst

Scouting Voorst, gevestigd op het mooiste plekje van dorp Voorst met leden (7 t/m ca. 21 jaar) uit Voorst en omliggende dorpen. Samenwerking, uitdaging, zelfstandigheid en outdoor, kernwoorden die passen bij onze club, onder leiding van een fantastisch team.
Scouting Voorst
Like

Latest posts by Scouting Voorst (see all)

  Gegevens

  Datum:
  15 januari 2017
  Tijd:
  13:30 - 16:00
  Kosten:
  Gratis
  Evenement Categorie:
  Evenement Tags:
  , ,

  Organisator

  Scouting Voorst
  Telefoon:
  06 41688664
  E-mail:
  info@scoutingvoorst.nl
  Website:
  www.scoutingvoorst.nl

  Locatie

  Clubhuis Scouting Voorst
  Halmen 1a
  Voorst, Gelderland 7383BG Nederland
  + Google Maps
  Telefoon:
  0575502844
  Website:
  www.scoutingvoorst.nl