Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kids Mountainbikedag 2018

1 mei 2018 @ 09:00 - 14:00

Gratis

Dinsdag 1 mei organiseert Team Voorst Actief, onder leiding van Sport & Bewegen stagiair Rick Timmermans, een mountainbike dag speciaal voor de jeugd.

Kinderen tussen de 6 en 16 jaar mogen deze stoere dag zeker niet missen! Op dinsdag 1 mei zijn zij van harte welkom op recreatiegebied Bussloo voor de 14e editie van de MTB-Kidsdag! De start en finish zijn bij ingang 3 (De Strönk) aan de noordzijde. Op het sportieve programma staan de onderdelen: behendigheid, verkenning van het parcours en niet te vergeten de trial. De jeugd maakt zo op een leuke manier kennis met de fietssport.

We starten in drie verschillende groepen van ongeveer 20 kids:
– 1e groep met start om 9.30 uur;
– 2e groep met start om 11.00 uur;
– 3e groep met start om 12:30 uur.

Indien de 3 verschillende groepen vol zitten is direct aanmelden via de site niet meer mogelijk. Wil je toch graag meedoen, stuur dan een mailtje naar info@voorstactief.nl.

Kledingtip
Het makkelijkst is om lekker zittende (sport-) kleding aan te trekken. Heb je zelf geen mountainbike en/of helm, dan zorgt de organisatie hiervoor. Geef dit dan even aan bij de inschrijving.

Meer informatie
Zoek je meer informatie of heb je nog vragen neem dan contact op via info@voorstactief.nl

Voorst Actief
Volg ons

Voorst Actief

Een website, van en voor iedereen. Een gezamenlijk initiatief van de gemeente Voorst, buurtsportcoaches en dorpscontactpersonen. Op dit digitale platform kunnen verbindingen tot stand komen tussen burgers en organisaties.
Voorst Actief
Volg ons

Latest posts by Voorst Actief (see all)

Gegevens

Datum:
1 mei 2018
Tijd:
09:00 - 14:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Website:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kids-mountainbike-dag-44832733914