Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Handletteren bij bibliotheek Twello

22 augustus 2018 @ 10:00 - 14:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 22 August 2018 at 10:00am

€2,50

Workshop handletteren bij bibliotheek Brummen|Voorst

Een heerlijke lange warme zomer en toch met plezier naar school? Dat kan deze zomer bij bibliotheek Brummen|Voorst. Niet in de schoolbanken maar een school met allerlei leuke (technologische) activiteiten waarbij iedereen actief mee kan doen!

Handletteren (vanaf 9 jaar)
Voor de creatieve liefhebbers heeft de bibliotheek tijdens de Summerschool ook een workshop handletteren georganiseerd. Dit is een nieuwe rage waarbij met tekenen van mooie letters in allerlei vormen, afmetingen en stijlen de leukste versieringen gemaakt kunnen worden en dat zonder een computer.

Deze workshop van twee uur is op woensdag 25 juli. ’s Morgens van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek van Twello en ’s middags van 14.00 tot 16.00 uur in de bibliotheek van Brummen.
Wel graag even aanmelden via de website van de bibliotheek.

De andere Summerschool activiteiten zijn ook te vinden op de website https://www.bibliotheekbrummenvoorst.nl/summerschool.html

Bibliotheek Brummen-Voorst

Bibliotheek Brummen-Voorst

Bibliotheek Brummen-Voorst heeft 3 locaties in Twello, Brummen en Eerbeek.

In de bibliotheek kunt u een boek lezen, de krant doornemen of in een tijdschrift bladeren. Ook kunt u gebruik maken van computer, internet, printer en kopieermachine. Tegen betaling is er een kopje koffie/thee in het leescafé. Als bezoeker kunt u gratis gebruik maken van wifi. De bibliotheek heeft duizenden titels, niet alleen boeken maar ook e-books, luisterboeken, dvd's, e-readers en daisy spelers. Daarnaast ook een tal van kranten en tijdschriften. Titels die niet aanwezig zijn in de bibliotheek kunt u reserveren in het netwerk. Kinderen tot 18 jaar betalen geen lidmaatschapsgeld. Uiteraard kunnen zij ook van alle genoemde voorzieningen gebruik maken.
Bibliotheek Brummen-Voorst

Latest posts by Bibliotheek Brummen-Voorst (see all)

Gegevens

Datum:
22 augustus 2018
Tijd:
10:00 - 14:00
Kosten:
€2,50
Evenement Categorie:
Website:
https://www.bibliotheekbrummenvoorst.nl/summerschool.html

Organisator

Bibliotheek Brummen Voorst
Telefoon:
0616826628
E-mail:
m.schotpoort@bibliotheekbrummenvoorst.nl
Website:
www.bibliotheekbrummenvoorst.nl

Locatie

Bibliotheek Twello
Marktplein 11
Twello,
+ Google Maps
Website:
www.bibliotheekbrummenvoorst.nl