Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Beachtennistoernooi bij SV CCW’16

15 september @ 11:00 - 17:00

Gratis

Schrijf je in voor het eerste beachtennistoernooi!

De lessen van Marjolein Nooteboom zijn met dusdanig veel enthousiasme ontvangen dat we besloten hebben om een eerste toernooitje beachtennis te organiseren. Kleinschalig en vrij toegankelijk voor iedereen die wil meedoen. Deze gaat plaatsvinden op zondag 15 september, tegelijk met de slotdag van het Olde Leeuwenbarghtoernooi (OLT) dus dat belooft een gezellige dag te worden.

 

Beachtennis is erg attractief om te zien en leuk om te spelen. Je hoeft geen ervaren (beach)tennisser te zijn om het te kunnen. Met een beetje hand-oog-coördinatie kom je al een heel eind. Het spelletje wordt gespeeld in duo’s. Ook in dit toernooi spelen we in duo’s, maar die kunnen we ook ter plekke nog samenstellen. Geslacht maakt niks uit. Mannen met mannen, vrouwen met vrouwen of een mix alles is welkom. Het plezier staat voorop.

 

Wij zorgen voor alle materialen. Om 11.00 uur willen starten met de eerste wedstrijden. Zomers muziekje op de achtergrond, een drankje tussendoor, voetjes in het zand. Leuk toch!?! Geef je op via beach@svccw.nl (individueel of in duo’s). Geef hierbij ook aan of je mee wilt doen met de barbecue. Ook voor overige vragen op het gebied van beachsporten kan je contact met ons opnemen via dit mailadres. Iedere maandagavond wordt er nog beachtennis gespeeld aan de Molenallee. Trainingen starten om 20.00 uur. Deelnemen is gegarandeerd leuk en kost niets.

 

Tot ziens op maandagavond of op zondag 15 september!

 

Volg mij via

Guus Kroes (Buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst)

Buurtsportcoach at Mens en Welzijn Voorst
De buurtsportcoach van Mens en Welzijn is de verbinder tussen zorg, welzijn en sport/bewegen in de gemeente Voorst.
Guus Kroes (Buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst)
Volg mij via

Latest posts by Guus Kroes (Buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst) (see all)

Gegevens

Datum:
15 september
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

sv CCW’16
Website:
www.svccw.nl

Locatie

Sportcomplex d’Olde Leeuwenbarg
Molenallee 53
Wilp, Gelderland Nederland
+ Google Maps
Website:
www.wilpstaatop.nl