Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Allerzielenconcert in Dorpskerk te Wilp

2 november 2018 @ 19:30 - 21:00

Gratis

Stichting Wilp Staat Op organiseert een Allerzielenconcert:

“Even stil staan bij het gemis.” 

 

Een viering, waarin wij samen met U willen stil staan bij hen, die wij zo missen. Dit willen wij doen door wederom een sfeervol programma aan te bieden waar vooral de akoestische muziek aan het woord zal zijn. Een gebaar van troost, samen zijn en herdenken in een sfeervolle ambiance met ook veel lichtpuntjes. Voor de Dorpskerk in Wilp is gekozen vanwege de passende sfeer, entourage en de akoestiek.

 

Ieder mens krijgt in zijn leven te maken met verlies, pijn en rouw. En dit zal door iedereen op een eigen wijze worden gedragen en beleeft. Men kan die pijn niet bij een ander wegnemen, en voor rouwen staat geen tijd. Maar een reikende hand, een luisterend oor, oprechte aandacht en samen stil staan bij een groot gemis, daarvoor willen wij als deelnemers van de Stichting Wilp Staat Op u deze activiteit aanbieden en u te ontmoeten op deze bijzondere avond.

 

U kunt bij binnenkomst van de kerk een naam of meerdere namen doorgeven van mensen, die U zijn ontvallen en waarvan U wilt dat tijdens het concert die naam of namen in de kerk worden genoemd bij het ontsteken van een kaars.

 

Zaal open: 19.30 uur

Aanvang programma: 20.00 uur

 

Entree is gratis

Rondom de kerk is er voldoende parkeergelegenheid

Wilp Staat Op
Volg ons

Wilp Staat Op

Stichting Wilp Staat Op organiseert diverse acties en evenementen waarbij de opbrengst volledig ten goede komt aan een goed doel.
Wilp Staat Op
Volg ons

Gegevens

Datum:
2 november 2018
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Stichting Wilp Staat Op
E-mail:
wilpstaatop@gmail.com
Website:
www.wilpstaatop.nl

Locatie

Dorpskerk Wilp
Kerkstraat 35
Wilp, Gelderland Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.dorpskerkwilp.nl/dorpskerk-wilp/