Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

2e Sociaal Café gemeente Voorst

26 mei 2016 @ 20:00 - 22:00

Gratis

Op 27 oktober 2015 werd het 1e Sociaal Café  in de gemeente Voorst georganiseerd met het doel om ‘het waarom’ van samenwerken in het sociaal domein te verkennen. Deze succesvolle avond krijgt op 26 mei 2016 haar vervolg. De organisatie is in handen van de gemeente Voorst in samenwerking met Curves Twello en de Bibliotheek Brummen/Voorst.

Het 1e Sociaal Café stond in het teken van voorbeelden van actuele succesvolle vormen van samenwerking binnen het sociaal domein. De heren Jan Terlouw, Stefan Groothuis en Wilco van Rooijen gaven via een filmpje hun visie op ‘het belang’ van samenwerken. In een interactief gedeelte kwam naar voren dat de beschikbaarheid van vrijwilligers en het hebben van kennis in combinatie met de vaardigheid om kennis te delen stuwende krachten zullen zijn in de wijze waarop het sociale domein zich in de gemeente Voorst zal ontwikkelen.

2e Sociaal Café, vrijwilligers en vrijwilligerswerk centraal
Tijdens de 2e editie wordt er, na een korte terugblik op de eerste avond, ingezoomd op “vrijwilligers”. Onder leiding van een professional worden, door middel van een interactieve sessie, de volgende organisaties bevraagd over hun ervaringen op het gebied van vrijwilligerswerk: Mens & Welzijn Voorst, Sportraad Voorst 3.0, Bibliotheek Brummen/Voorst en Lef Onderwijsadvies en Onderwijsgasten. Tijdens deze sessie kunnen alle aanwezigen ook actief deelnemen. Vervolgens kunt u door middel van kennismakingsrondes ervaringen op het gebied van vrijwilligerswerk met elkaar delen. De avond wordt afgesloten met een hapje en drankje waarbij er volop gelegenheid is tot netwerken.

Het Sociaal Café vindt plaats op donderdag 26 mei van  20.00 tot 22.00 uur in de Bibliotheek Brummen/Voorst in Twello.
Wij hopen u die avond te mogen begroeten.
Graag willen we (om logistieke redenen) weten of u op donderdagavond 26 mei aanwezig bent.

Eventbrite - 2e Sociaal Café gemeente Voorst

Voor meer informatie kunt u terecht bij Wilco Huisman, projectmedewerker Sociaal Domein gemeente Voorst, sociaalcafe@voorst.nl of 0615823140.

VOORST-LOGO-VOGEL-RGB Bibliotheek Brummen Voorst Curves Twello

Volg ons

Voorst Actief

Een website, van en voor iedereen. Een gezamenlijk initiatief van de gemeente Voorst, buurtsportcoaches en dorpscontactpersonen. Op dit digitale platform kunnen verbindingen tot stand komen tussen burgers en organisaties.
Voorst Actief
Volg ons

Latest posts by Voorst Actief (see all)

Gegevens

Datum:
26 mei 2016
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Sociaal Café
E-mail:
sociaalcafe@voorst.nl

Locatie

Bibliotheek Brummen-Voorst
Marktplein 11
Twello, Gelderland